Notícies més llegides




Baix Empordà


Llafranch

CaixaBank reuneix el seu Consell Assessor a Llafranch

Baix Empordà  -  04/05/2023  -  17:26

El Consell Assessor de CaixaBank a Girona treballa amb l'objectiu de garantir les funcions de representació institucional, de seguiment de l'activitat financera i de l'acció social de CaixaBank en aquest territori


Consell Assessor Caixabank /GN

Consell Assessor Caixabank /GN



El Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Girona s'ha reunit a Llafranch. Aquest òrgan consultiu té com a objectiu vetllar pels interessos financers i socials dels clients del banc a les comarques gironines. La trobada ha estat presidida pel director de negoci de CaixaBank, Jaume Masana, i ha traspassat la presidència de l'òrgan, al director territorial Catalunya de CaixaBank, Josep Mª Gonzàlez.
Durant la reunió, els membres del Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Girona han debatut sobre les principals variables de la conjuntura econòmica i han analitzat les previsions de futur, així com les dades específiques de les comarques gironines.

El Consell Assessor de CaixaBank a Girona treballa amb l'objectiu de garantir les funcions de representació institucional, de seguiment de l'activitat financera i de l'acció social de CaixaBank en aquest territori.

Els membres d'aquest òrgan consultiu, persones totes elles de reconeguda trajectòria i prestigi professional, assessoren i informen l'entitat financera sobre aquelles qüestions que afectin la situació econòmica de Girona, a les perspectives de desenvolupament o les oportunitats que es puguin projectar a la zona. La durada del seu mandat és de tres anys, encara que podran ser reelegits.


Autor: Redacció


#llafranch


#llafranch





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...