Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

Ripoll recuperarà la casa i l'entorn de la Font d'en Jordana amb els pressupostos participatius

El Ripollès  -  27/04/2023  -  19:47

Hi destinarà els 125.000 euros d'inversions, mentre que la partida de serveis donarà suport al lleure de joves i infants vulnerables


Pressupostos Participatius

Pressupostos Participatius



Els sisens pressupostos participatius de Ripoll ja tenen projectes guanyadors. Després de la fase de votació, que s’ha dut a terme del 23 de març al 23 d’abril i que ha sumat més de 1.600 vots, el consistori ha fet públics els resultats de la sisena convocatòria.
 
La proposta guanyadora de la partida d'inversions, amb 330 vots, és la restauració i recuperació de la casa i entorn de la Font d’en Jordana, per establir-hi la seu social de la societat La Rama. S'hi destinaran els 125.000 euros previstos. Per darrere ha quedat posar aire condicionat a la Biblioteca Lambert Mata i la millora del pavelló municipal.
 
Pel que fa al projecte que rebrà els 15.000 euros previstos de la partida de serveis és Enlleure’t a Ripoll, que ha obtingut 249 vots. A través del projecte es donarà suport a infants i joves amb discapacitat o risc d’exclusió social perquè puguin gaudir de les activitats de lleure. En segona posició ha quedat millorar les activitats nadalenques a la vila i, en tercer lloc, fer més activitats per a joves i famílies.
 
Les dues propostes guanyadores tenen un import que ocupa el total de la partida, per tant, seran les úniques que es duran a terme. La resta, però, també es tindran en compte per treballar-les en un futur, segons assenyala el consistori.
 
Segons les dades facilitades per l'Ajuntament, 661 persones han votat al formulari de la partida d'inversions, mentre que 394 ho han fet al de la partida de serveis. Pel que fa als vots presencials, 393 persones han votat per a les inversions i 181 per als serveis.
 
Setze vots en línia han estat nuls, ja que el DNI no era correcte o estava repetit, i també s’han descartat algunes butlletes que estaven a les urnes presencials perquè no contenien les dades necessàries.
 
Podien votar els majors de quinze anys o a partir que fessin els quinze el 2022 i cada persona podia votar un màxim de tres propostes en cada partida.


Autor: Redacció


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...