Notícies més llegides



Política


Vilafant

Joel Martínez serà el candidat del PP a Vilafant

Política  -  26/04/2023  -  12:55

Prioritzarà la seguretat, els serveis a les persones, la neteja i la reactivació econòmica


Joel Martínez  / GN

Joel Martínez / GN



Joel Martínez serà el candidat del Partit Popular a Vilafant per a les eleccions municipals del 28 de maig. Martínez, de 21 anys, treballa en l'àmbit de la seguretat privada i és una persona activa i compromesa amb el municipi. Per Martínez, "Vilafant necessita millorar en molts aspectes i per això necessita un govern a l'ajuntament que es preocupi pel municipi i els seus veïns i veïnes", per això les seves prioritats són "millorar la seguretat, la neteja i els serveis a les persones, juntament amb la reactivació econòmica del municipi".

En aquest sentit, Martínez ja ha avançat que vol treballar per millorar els serveis a les persones grans del municipi, així com facilitar l'accés a l'habitatge als joves perquè no hagin de marxar de Vilafant. El candidat popular vol dur a terme polítiques d'habitatge que permetin als joves, a les famílies amb menys recursos i a la gent gran poder accedir a un habitatge. "Ens calen habitatges de protecció oficial i de lloguer social a Vilafant, si no, és impossible que aquests col·lectius puguin accedir a un habitatge", remarca l'alcaldable popular.

Pel que fa a la seguretat, considera que "és un tema important pels veïns", i que "cal que des de l'administració els hi garantim que poden viure en seguretat al seu municipi, i això passa, d'entre altres coses, per millorar els recursos, tant humans com materials, de la policia en aquest municipi i la col·locació de càmeres de videovigilància en les zones més conflictives".

Finalment, Martínez s'ha referit a la situació econòmica, apostant per "fer polítiques en benefici del creixement econòmic del municipi" i que els seus habitants tinguin "més i millors oportunitats", "com, per exemple, una rebaixa d'impostos per estimular l'activitat comercial i empresarial que repercuteixi en positiu en mercat de treball de Vilafant". "Si es fan les coses bé, si ens creiem els potencials que tenim com a municipi, podem esdevenir un territori atractiu per la instal·lació de noves empreses que ens aportin activitat econòmica i creació de nous llocs de treball, ha conclòs.


Autor: Redacció


#vilafant


#vilafant





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...