Notícies més llegides



Alt Empordà


El Port de la Selva

El Port de la Selva prepara el manat de la dotzena Fira de l’Espàrrec

Alt Empordà  -  29/03/2023  -  10:10

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 15 i 16 d’abril i comptarà amb activitats gastronòmiques, culturals i tradicionals


Fira Espàrrec

Fira Espàrrec



El Port de la Selva celebrarà a mitjan abril un dels seus esdeveniments anuals més rellevant, la Fira de l’Espàrrec. Enguany, l’activitat arriba a la dotzena edició i comptarà amb propostes per a tots els gustos entre els dies 15 d’abril -dissabte- i 16 -diumenge-.

En efecte, el tret de sortida tindrà lloc el dissabte, amb la presentació del llibre ‘200 masos i veïnats del Cap de Creus’, obra d’Arnald Plujà, un acte que es farà a l’Espai Port (18h). A partir del vespre i fins a la nit, els locals de restauració del municipi costaner participaran en una ruta de tapes amb l’espàrrec com a protagonista. 

Més enllà d’aquesta arrencada, però, el gruix d’iniciatives es concentrarà al diumenge. Obrirà el programa la presentació de l’Agrupació de Petits Productors i Artesans de l’Alt Empordà -APPA-, que se celebrarà a la plaça d’en Pol Nadal i Mallol (11h) a càrrec de l’alcalde, Josep Maria Cervera, i amb la participació d’Enric Fontanals. També al matí es farà una passejada i un taller de plantes silvestres comestibles a l’entorn del municipi, una proposta que anirà acompanyada d’un tastat de cuina salvatge (de 10h a 13h); en aquest cas, cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme abans del dia 16 d’abril. Paral·lelament, petits i grans podran gaudir d’una tirolina gegant i un rocòdrom habilitat al Moll de la Timba i al Passeig del Mil·lenari (de 10.30h a 14h i de 15.30h a 18h), mentre que els carrers del poble gaudiran amb el ritme d’una cercavila amb música tradicional (12h). Al migdia, els visitants podran ballar a ritme de folk empordanès mitjançant l’actuació d’Alverd Oliva, un concert que es farà al Passeig del Mil·lenari, mentre que a la tarda l’edició d’enguany abaixarà la persiana amb una cantada d’havaneres i un cremat del Cap de Creus amenitzat amb el grup Mar d’Amunt del Port de la Selva, activitat que tindrà lloc a la Platja d’Aquí de Sota (18h). A més, a partir de les deu del matí i fins a les sis de la tarda, el carrer del Mar i el Passeig del Mil·lenari s’engalanarà amb tastets d’espàrrecs i una fira de comerç i artesania.


Autor: Redacció


#elportdelaselva


#elportdelaselva


Arxiu adjunt

Fira Espàrrec





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...