Notícies més llegides




El Ripollès


Ribes de Freser

Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes que transportaven 22 quilos de marihuana a Ribes de Freser

El Ripollès  -  22/03/2023  -  12:01

Els detinguts van ingressar a presó després de passar a disposició judicial


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Ripoll van detenir el dia 19 de març, a Alp (Cerdanya), dos homes de 27 i 29 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Durant la mitja nit de diumenge 19 de març una patrulla, que feia tasques preventives de seguretat ciutadana, va detectar un turisme que circulava a gran velocitat per la carretera N-260, a la població de Ribes de Freser. Els agents van intentar aturar el vehicle, però el conductor va fer cas omís de les indicacions i va augmentar la velocitat per fugir.

Aquests agents van donar l'alerta als efectius de la comissaria de la Cerdanya per tal d'obtenir més suport policial, ja que el vehicle circulava per la GI-400 en direcció a la Molina. Durant la fugida el cotxe escàpol va envair el sentit contrari de la marxa, posant en greu perill la circulació de la resta d'usuaris de la via.

Mentre les patrulles de la Cerdanya feien un control al Coll Sisè de la localitat d'Alp, els mossos van veure com el copilot passava al seient del darrera i llençava dues bosses per la finestra.

Poc després el cotxe va aturar la seva marxa i van sortir dos homes amb la intencionalitat d'escapar-se corrents, però els mossos els van detenir.

En l'escorcoll del turisme els mossos van localitzar 380 euros en efectiu i 19 farcells de cabdells de marihuana. Aquests, sumats als dos que havien llençat durant la fugida i que s'havien recuperat, feien un total de 21 farcells de plàstics envasats al buit amb un pes de 22 quilos de droga.

Els detinguts, sense antecedents policials, van passar el dia 20 a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Puigcerdà, qui en va decretar el seu ingrés a presó.


Autor: Redacció


#mossos


#mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...