Notícies més llegides




Lleida


Lleida

Més de 100.000 articles donats per empreses a entitats socials gràcies al programa ‘ReUtilitza'm’ de CaixaBank

Lleida  -  21/03/2023  -  16:25

A Catalunya, s'han donat més de 23.000 articles a 160 entitats socials. A Lleida, s’han realitzat lliuraments de material a organitzacions com Càritas Lleida, Fundació Alosa, Ajuntament Torres de Segre, Fundació Jericó, entre altres




El programa ‘ReUtilitza'm’ de CaixaBank ha superat en tres anys els 100.000 articles donats per empreses a entitats socials. Des del 2020, aquesta xarxa empresarial de solidaritat ha impactat sobre més de 600 entitats socials de tot el país, que han pogut renovar el seu mobiliari, els equips informàtics o el material d'oficina gràcies a l'impuls solidari de mig centenar d'empreses i a la infraestructura creada per l'entitat financera. En concret, a Catalunya, 160 entitats socials han rebut més de 23.000 donacions.

A causa de l'excel·lent acolliment del programa, CaixaBank ha donat un nou impuls a aquesta iniciativa i ha llançat una plataforma des de la qual empreses donants i entitats socials beneficiàries podran connectar i gestionar directament les donacions de material i la seva recollida. La web (cabkreutilizame.com/ca/), que constitueix un important pas per incrementar l'abast d'aquest programa d'economia circular, ja està operativa i accessible per a qualsevol empresa o entitat, sigui o no client de CaixaBank.

Gràcies a aquest programa, s'han realitzat lliuraments de material reutilitzable a entitats socials com Càritas, Banc d'Aliments, AECC, Creu Roja, o Projecte Home, així com a nombroses organitzacions d'àmbit local, entre les quals figuren algunes com Càritas Lleida, Fundació Alosa, Ajuntament Torres de Segre, Fundació Jericó, entre altres.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...