Notícies més llegides



El Ripollès


Ripoll

Ripoll celebra els quaranta anys de la recuperació de la Fira de les 40 Hores

El Ripollès  -  20/03/2023  -  14:34

Serà del 24 al 26 de març i ocuparà 1,5 quilòmetres de llarg per tot el municipi


Presentació Fira de les 40 Hores / GN

Presentació Fira de les 40 Hores / GN



Manoli Vega




Ripoll celebra aquest cap de setmana els quaranta anys de la recuperació de la Fira de les 40 Hores de Ripoll. Del 24 al 26 de març la fira multisectorial s'estendrà per tot Ripoll fins a ocupar 1,5 quilòmetres de llarg amb diferents àmbits comercials i empresarials.

El recinte firal el comprenen el carrer de sant Pere, la plaça sant Eudald, la plaça Gran, el passeig Ragull i la Devesa del Pla. Els visitants hi trobaran parades de productes artesans i sostenibles, de quilòmetre zero, empreses del sector industrial, del camp de la salut, de les noves tecnologies o del món del motor, a més de molta gastronomia.

"Ens agradaria passar de la fira de sempre a una altra amb més capacitat de creixement", explica Josep Pasqual, secretari general de la Unió Intersectorial i Empresarial del Ripollès, la UIER, que ha destacat que l'ampliació permet a més esponjar l'aparcament i evitar la concentració de cotxes.

Per la seva banda, la regidora de Turisme, Comerç, Fires i Mercats de Ripoll, Manoli Vega, ha destacat que la fira arriba als 40 anys "més viva que mai".

El tret de sortida de la fira serà divendres a la tarda, amb la participació de dues persones del Ripollès que fa quatre dècades que participen i es dediquen a l'organització de la fira.

La visita de La Grossa al recinte encetarà la jornada de dissabte, en què hi ha previstes activitats com presentacions de llibres, una desfilada de moda, un vermut electrònic amb Pep Poblet, cercaviles o un tast i maridatge de cinc cerveses amb formatge i xocolata.

Diumenge, entre altres propostes, els visitants podran gaudir d'una sessió de risoteràpia, un concert amb ball de Juli Piris o una demostració i explicació de minerals autèntics.


Abans de la fira pròpiament dita, dijous 23 hi ha prevista una Ruta de la Tapa per celebrar el quarantè aniversari de l'esdeveniment amb 40 tapes gratuïtes. A més, durant els dies de la fira, el carrer Sant Pere acollirà una exposició de la història de la Fira de les 40 Hores.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...