Notícies més llegides



Política


Caldes de Malavella

Balliu es presenta com a candidat de Junts per Caldes reivindicant la feina feta en educació i seguretat

Política  -  19/03/2023  -  18:10

L'actual alcalde afirma que el seu equip combina la il·lusió pel futur i l'experiència


Presentació de Salvador Balliu - © Glòria Sánchez / GN

Presentació de Salvador Balliu - © Glòria Sánchez / GN



L'alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, ha presentat aquest migdia la seva candidatura al capdavant de Junts per Caldes a les eleccions municipals del maig. Durant la presentació, el batlle ha afirmat que la seva candidatura combina la il·lusió pels projectes de futur amb l'experiència d'aquests anys de mandat. "La feina feta és la nostra garantia", ha dit l'alcalde, recordant que Caldes "és un poble on es treballa bé, sense endeutament i amb molts projectes sobre la taula".
 
Ha detallat que han sigut quatre anys complicats, marcats sobretot per la pandèmia, però en què s'ha treballat per tirar endavant el programa amb què es va presentar ara fa quatre anys, amb dos eixos principals: l'educació i la seguretat.
 
En el camp educatiu, ha explicat Balliu, s'han fet inversions importants a l'escola de Sant Esteve, se n'ha construït una de nova -el centre feia anys que estava en mòduls prefabricats- i un institut, a més d'una escola de música acabada d'inaugurar. Actualment, s'està a punt de projectar una nova biblioteca amb una subvenció ja confirmada de més d'un milió d'euros i que, ha recordat Balliu, serà "un gran centre cultural".
 
Pel que fa a la seguretat, s'ha augmentat el nombre d'efectius de la policia municipal, s'han comprat nous cotxes i s'han invertit uns 300.000 euros en càmeres tant dins el nucli com a les urbanitzacions, entre altres actuacions. "La seguretat al 100% no hi és mai, però aquesta visió la continuem tenint", ha dit.
 
Balliu també ha detallat les subvencions ja concedides pel futur, com la que permetrà connectar amb un carril bici amb Malavella Park, les de les depuradores o la del carrer Major. "Són coses que, hi siguem nosaltres o no, es faran perquè hi ha una dotació pressupostària i, a més, totes estan subvencionades", ha explicat.
 
Pel que fa a projectes de futur, Balliu ha parlat de la connexió de totes les urbanitzacions amb carrils bici i la previsió i compra de pisos pel jovent, que aquest any ja se n'han adquirit dos i potenciar el transport públic entre els nuclis de Caldes.
 
"Estem il·lusionats per continuar l'encomana que ens ha fet el ciutadà de Caldes, i a més de tenir aquesta visió de futur hi sumem l'experiència", ha dit.
 
L'acte s'ha celebrat en un ambient distès i familiar a la plaça de l'U d'octubre. Després de la presentació els assistents han pogut gaudir d'un vermut tot conversant amb el candidat sobre la seva visió del municipi.
 
Amb aquesta candidatura, Salvador Balliu opta al seu quart mandat com a alcalde de Caldes de Malavella. A més, és president del Consell Comarcal de la Selva des de l'any 2013.
 
 

 

 


Autor: Redacció


#caldes


#caldes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...