Notícies més llegides



+ Notícies


Girona

Estudiants de Salt celebren una sessió del Ple a la Diputació de Girona centrada en la sostenibilitat

+ Notícies  -  17/03/2023  -  09:44

«Escolteu-nos» es presentarà públicament a una Jornada sobre món local, sostenibilitat i joventut que tindrà lloc el divendres 23 de març a l’Auditori Palau de Congressos


Ple d’ahir a la Diputació de Girona / Eddy Kelele

Ple d’ahir a la Diputació de Girona / Eddy Kelele



Tretze alumnes de l’Institut Salvador Espriu de Salt han celebrat aquest dijous una sessió del Ple a la Diputació de Girona, en la qual han debatut dues mocions relacionades amb el desenvolupament sostenible. Aquesta activitat forma part del projecte pilot «Escolteu-nos», impulsat per la Coordinadora d’ONG Solidàries, que vol donar veu política al joves i facilitar el coneixement de les institucions democràtiques. «Escolteu-nos» es presentarà públicament a una Jornada sobre món local, sostenibilitat i joventut que tindrà lloc el divendres 23 de març a l’Auditori Palau de Congressos. 

Per celebrar la sessió del Ple, els alumnes s’han distribuït segons els sis grups polítics presents a la Diputació (Junts, ERC, PSC, CUP, Independents de la Selva i Tots per l’Empordà) i a continuació han debatut dues mocions: una sobre la compra de cotxes elèctrics i una altra sobre la implementació d’un sistema de màquines d’intercanvi de plàstic. Durant la sessió del Ple hi ha hagut, com en una sessió real, consens, disparitat d’opinions, acords, desacords i debat polític, i ha conclòs amb l’aprovació de la segona moció. 

El Ple, l’òrgan de govern de la Diputació, en aquesta ocasió ha estat presidit pel diputat de Desenvolupament Sostenible i Compra Pública, Joan Fàbrega, i hi han actuat el secretari general de la Diputació en qualitat de secretari i la cap de servei de Comptabilitat i Pressupostos com a interventora. També hi han assistit els diputats Jordi Xargay, Gisela Saladich i Marta Guillaumes. 


Autor: Redacció


#diputacio


#diputacio





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...