Notícies més llegides




Alt Empordà


Castelló d'Empúries

Castelló d'Empúries cedeix un habitatge destinat a emergències socials al Consell Comarcal de l'Alt Empordà

Alt Empordà  -  13/03/2023  -  14:08

Aquest matí, l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, ha fet el lliurament de les claus de l'habitatge d'emergències socials, a la presidenta del Consell Comarcal, Sònia Martínez




Martínez ha visitat, juntament amb l'alcalde, Salvi Güell, i la regidora de Benestar Social i Famílies, Anna Massot, l'immoble recentment habilitat, per acollir, de forma simultània, fins a tres unitats familiars formades per mares amb un o dos fills.

L'habitatge va ser adquirit per l'Ajuntament, que va rebre una subvenció de la Diputació de Girona de 30.000 €, destinats a pisos d'ús social. Aquest pis és d'estada limitada, de fins a 9 mesos aproximadament, i es destinarà únicament a casos derivats de serveis socials.

També, des de Serveis Socials, juntament amb l'entitat que gestiona els pisos d'emergències socials de la comarca, se seguirà un pla de treball per tal que les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat, durant la seva estada, puguin anar treballant la seva estabilitat familiar i social i trobar un habitatge on establir-se més a llarg termini o de forma definitiva. Alhora, aquest equip d'educadores vetllarà pel bon funcionament, la bona convivència al pis i l'autonomia de les famílies.

Des de l'Ajuntament es fa una cessió al Consell Comarcal de l'immoble perquè entri dins la xarxa de pisos d'emergències socials de l'Alt Empordà. D'aquesta manera les usuàries d'aquests pisos, depenent de les seves necessitats, siguin laborals o familiars, poden optar a viure en diferents municipis de la comarca.

Anna Massot, regidora de Benestar Social i Famílies, considera que "és molt important poder oferir aquest servei juntament amb el Consell Comarcal que té la capacitat de fer el seguiment pertinent de les usuàries, treballant per revertir la situació de vulnerabilitat en la qual es troben i sempre amb el suport del nostre Ajuntament".

Per la seva banda, la presidenta del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Sònia Martínez, ha agraït a l'Ajuntament de Castelló d'Empúries la confiança per la cessió de l'habitatge i la bona entesa entre ambdues administracions. "Des del Consell Comarcal seguim ampliant la gestió del parc mobiliari de la comarca per persones vulnerables. És el nostre deure mantenir la igualtat de drets entre municipis, però també entre les persones que hi habiten. És a qui ens devem, i per això seguirem sumant esforços per treballar en aquesta línia", ha afegit.


Autor: Redacció


#castello


#castello





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...