Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

La llar d'infants i el casal de Sant Miquel d’Olot ja funcionen amb energia solar

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  09/03/2023  -  16:01

La nova instal·lació produeix 5.650 kWh i està previst que pugui arribar a una potència de 8 kWp




Ja han finalitzat els treballs d’instal·lació de 10 panells fotovoltaics a la coberta del local social de Sant Miquel que permetran donar servei a la llar d’infants i al casal. Els nous panells, que es troben situats a la coberta del local social, permeten oferir una potència de camp fotovoltaic de 4,5 kWp.

Inicialment, els panells produeixen 5.650 kWh i tota l’energia és per als mateixos equipaments municipals. Aquesta nova instal·lació suposa una reducció d’1,9 tones anuals d’emissions de CO2 i una important disminució del consum energètic. L'objectiu, de cara al futur, és que la instal·lació pugui arribar a una potència de 8 kWp.

El cost d'aquesta actuació ha estat de 18.089,50 €, aportats íntegrament per l'Ajuntament d'Olot i la instal·lació s'emmarca en el Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible d'Olot. Alhora, segueix la línia de les accions i polítiques endegades en matèria de divulgació, foment i implementació d'energies renovables i mesures d'estalvi energètic a Olot, tal com marca el Pacte d’Alcaldes/esses d'Europa del qual la ciutat en forma part.

Fins ara, el Consistori ja ha implementat actuacions a diversos edificis i equipaments municipals com a la seu de la Policia Municipal – amb la instal·lació solar que l'any passat ja va produir 5.360 kWh - la instal·lació de la llar d'infants La Gredera – que el 2021 va generar 5.744,11 kWh - i la instal·lació a l'escola del Pla de Dalt que l'any passat va produir 6.130 kWh. A part, aquest 2023 també entren en funcionament les vint plaques fotovoltaiques de l'escola de Sant Roc que permetran generar el 17% del consum d'electricitat del centre educatiu.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...