Notícies més llegides




La Selva


Santa Coloma de Farners

Tret de sortida a la commemoració del 8M del Consell Comarcal de la Selva

La Selva  -  08/03/2023  -  11:49

En el primer mandat amb conselleria d'Igualtat, López es marca el repte de fer "polítiques més transversals" perquè arribin a tota la comarca


Commemoració del 8M del Consell Comarcal de la Selva / GN

Commemoració del 8M del Consell Comarcal de la Selva / GN



El Consell Comarcal de la Selva ha obert avui les commemoracions del Dia de la Dona amb la inauguració de la primera de les dues jornades que s'han organitzat pel 8 de març. El president del Consell Comarcal, Salvador Balliu, ha donat el tret de sortida a la doble proposta amb què la comarca reivindica el rol de la dona en la societat.

En aquest mandat, el consell ha tingut per primera vegada una conselleria d'Igualtat. La consellera, Anna Belén López, destaca que ha sigut un mandat complicat, per qüestions com el Glòria o la covid, que van treure a la llum violències a les llars i "la necessitat de reforçar el SIAD", però que en aquest darrer any han pogut treballar. "Estem contents del treball amb altres àrees, com joventut, amb qui hem pogut treballar protocols d'assetjament en espais lúdics", apunta López, que així i tot remarca que cal seguit treballant en "polítiques més transversals" perquè les mesures en favor de la igualtat arribin "a tot el Consell i a tota la comarca".

Com a acte central, avui s'ha organitzat el taller "El cicle, fases i estadis en la diversitat de cossos i per a l'autoconeixement: una qüestió 'naturalment' social", a càrrec de l'artterapeuta, artista i docent Cristina Geremias Llinàs. Seguidament, hi ha prevista la xerrada taller "Superar obstacles i aprofitar oportunitats", a càrrec de Rosa Bosch i Bech, escriptora i cofundadora de l'Associació DES-PRES, dedicada a l'àmbit del creixement personal.

La coordinadora i psicòloga del SIAD la Selva, Ester Mas, serà l'encarregada de moderar tota la jornada, a la qual posarà el punt final la lectura del manifest i el parlament a càrrec de la consellera d'Igualtat, Anna Belén López.

6a Jornada Emprèn en femení

El Centre - Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners tornarà a acollir una nova jornada de l'Emprèn en Femení. Hi participarà Diana Ballart, CEO i cofundadora de The Smart Lollipop, el caramel intel·ligent que ajuda a detectar malalties i posteriorment tindrà lloc la taula rodona "Experiències d'emprenedores de la comarca" amb Cristina i Erola (Fent Màgia), Lola Moncusí (BlaudeBlaus), Paula Nadal (FitPaulaTossa), Laura Pagès (Espai Aire)


Autor: Redacció


#scfarners


#scfarners





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...