Notícies més llegides




Esports


Torroella de Montgrí

Segona posició per equips del Massi-Tactic a Noja (Cantàbria) en la primera prova de la Copa d’Espanya

Esports  -  06/03/2023  -  17:47

El conjunt empordanès es queda a tocar del podi i col·loca a dues de les seves ciclistes, Estefania Jiménez (6ª) i Jennifer Ducuara (8ª), entre les deu corredores més ben classificades de la general


Massi-Tactic

Massi-Tactic



El Massi-Tactic UCI Women’s Cycling Team, de Torroella de Montgrí, va aconseguir la segona posició per equips en la primera de les vuit proves de l’edició d’aquest 2023 de la Copa d’Espanya Femenina de ciclisme celebrada el passat diumenge a Noja, Cantàbria. En la classificació general individual, el conjunt empordanès va col·locar a dues de les seves corredores entre les deu primeres gràcies a la sisena posició d’Estefania Jiménez i al vuitè lloc de Jennifer Ducuara, ambdues en categoria sub23 / Elit. La cursa la va guanyar Lucía Ruiz, de l’Eneicat, i el podi el van completar Susana Pérez (Río Miera) i Isabel Martín (Eneicat). La canadenca Adèle Normand (20ª), del Massi-Tactic, va adjudicar-se el premi de la muntanya sumant un total de 6 punts. Per part de les gironines també van competir Patricia Ortega (16ª), Cécile Lejeune (17ª), Elisabet Escursell (22ª), Iris Gómez (29ª), Vera Vilaça (30ª) i Petra Zsankó (45ª).

Sergi Güell, president del Club Ciclista Baix Ter, en fa una valoració: “Ens vam quedar amb la mel als llavis. La cursa va anar bé i va estar controlada en tot moment. Érem un dels equips més potents de la prova, juntament amb el Laboral Kutxa i l’Eneicat, i així es va demostrar. L’Adèle (Normand) es va emportar el premi de la muntanya però en el moment de rematar la feina no vam poder lluitar per la victòria final. Estem contents però sense el podi, que era el que buscàvem”.

 La propera prova arriba aquesta mateixa setmana, amb la disputa del 10 al 12 de març de la Vuelta a Extremadura. Una cursa repartida en tres etapes, de categoria 2.2 i amb la presència d’una vintena d’equips que recorreran un total de 220 quilòmetres passant per 23 localitats diferents. Comptarà amb la participació de conjunts WorldTour, la màxima categoria del ciclisme internacional.

Cinquè any competint a l’elit dins d’un club fundat l’any 1990

El Massi-Tactic és el primer equip femení del Club Ciclista Baix Ter, està dirigit per Manel Gonzalo i Àngel González i aquest 2023 disputa la cinquena temporada consecutiva com a conjunt continental. El seu principal objectiu per aquest any és professionalitzar-se al cent per cent. Està format per 12 ciclistes, 4 d’elles catalanes (Patricia Ortega, Iris Gómez, Elisabet Escursell i Estefania Jiménez), per encarar un curs que s’allargarà fins el mes de setembre. L’equip correrà un total de 36 curses nacionals i internacionals, algunes de les quals de categoria UCI WorldTour, el primer nivell, competint per Espanya i també a Itàlia, Bèlgica, França i Suïssa.

El CC Baix Ter es va fundar el 1990, compta actualment amb 110 ciclistes i més de 200 socis. Va crear el seu primer equip fa més d’una dècada per donar projecció a tres noies de l’entitat que deixaven l’etapa de formació. El salt a la Unió Ciclista Internacional (UCI) es va produir el passat 2019, encara que el club empordanès ha continuat apostant amb força pel creixement del seu planter. Disposa d’una escola i també d’un segon equip, el nou Massi-Tactic Academy que substitueix l’antic Catema.cat. Aquest filial està concebut per ascendir promeses catalanes en un període d’entre sis mesos i dos anys i poder tenir, en un futur, un primer equip format per gairebé la totalitat de ciclistes de Catalunya.


Autor: Redacció


#massitactic


#massitactic





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...