Notícies més llegides




Tecnología


Barcelona

CaixaBank i Microsoft convoquen els Premis WONNOW per impulsar el talent femení a la ciència i la tecnologia

Tecnología  -  06/03/2023  -  14:42

Obertes les inscripcions per participar a la sisena edició dels guardons


Premis WONNOW

Premis WONNOW



Les alumnes de graus STEM d'universitats espanyoles amb 180 crèdits superats ja poden presentar-se a la sisena edició dels Premis WONNOW, uns guardons consolidats i de referència en l'àmbit universitari impulsats per CaixaBank i Microsoft.

Els premis inclouen una dotació econòmica de 10.000 euros a l'alumna amb millor expedient acadèmic, trajectòria personal, professional i social i enguany s'amplien a 15 les beques remunerades per treballar durant 6 mesos a CaixaBank, a més de l'accés a un programa de mentoring de Microsoft.

Fins al 30 de juny, les interessades a participar en aquesta edició poden presentar la seva candidatura a la web www.wonnowawards.com. Les aspirants han d'emplenar un formulari, que inclou preguntes per examinar els seus mèrits i conèixer el seu perfil, ja que es valora tant l'expedient acadèmic com els seus mèrits personals, professionals i socials. A més, han d'adjuntar el seu currículum i la nota mitjana dels 180 primers crèdits superats.

Més de 2.700 participants de tota Espanya en les cinc edicions

Per sisè any consecutiu, CaixaBank i Microsoft continuen reconeixent el talent femení STEM i impulsant la diversitat en l'àmbit acadèmic. L'objectiu d'aquests guardons és impulsar la presència femenina en els àmbits tecnològic i científic i conscienciar sobre la necessitat d'adquirir habilitats digitals per accedir al mercat laboral, que demanda cada vegada més aquest tipus de perfils.

A les universitats espanyoles, segons les dades del Rànquing CYD, les dones representen el 36% de l'alumnat en les titulacions de l'àmbit de les STEM, quan en general suposen el 56% de les matriculades.

L'informe confirma la baixa presència femenina en carreres d'àmbit tecnològic a Espanya, en comparació amb la Unió Europea. Les dades assenyalen que les dones que cursen graus relacionats amb les TIC no arriben al 14%, la qual cosa ens situa 5,5 punts per sota de la Unió Europea.

Al llarg de les cinc edicions dels Premis WONNOW celebrades fins al moment, han participat més de 2.700 alumnes d'universitats de tota Espanya. En l'última edició, la participació va augmentar un 34,8% respecte a l'any anterior, la qual cosa demostra que aquests guardons s'han anat consolidant al llarg de la seva trajectòria.

Sobre CaixaBank

La diversitat, la meritocràcia, la igualtat d'oportunitats i el reconeixement del talent són alguns dels pilars de la cultura corporativa de CaixaBank. Sota aquestes premisses treballa amb el compromís de ser un referent per als seus empleats, fomentant la inclusió i la participació i impulsant projectes que promoguin la igualtat tant en la companyia com en el conjunt de la societat. De fet, CaixaBank compta amb un 41,8% de dones en posicions directives i amb un 40% de dones en el Consell d'Administració, un dels percentatges més alts del sector.

CaixaBank disposa del programa de diversitat Wengage, un projecte transversal desenvolupat per persones de tots els àmbits de l'entitat basat en la meritocràcia i en la promoció en igualtat d'oportunitats, que treballa per fomentar i visualitzar la diversitat en totes les seves dimensions: de gènere, funcional, generacional, LGBTI, cultural... que inclou mesures internes i externes.

A més, CaixaBank compta amb un Pla d'Igualtat per fomentar els principis d'igualtat d'oportunitats i diversitat dels equips de treball, potenciar la presència de dones en posicions directives i reforçar les mesures de conciliació de la vida personal i professional. Inclou, per exemple, la perspectiva de gènere en els programes de desenvolupament directiu i en els processos de selecció i formació, fomenta el teletreball i la flexibilitat. Gràcies a aquest compromís, CaixaBank s'ha situat com la tercera millor empresa del món en l'Índex d'Igualtat de Gènere de Bloomberg 2023.

Sobre Microsoft

Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) impulsa la transformació digital per a l'era del núvol intel·ligent i l’Intelligent Edge. La seva missió és ajudar a cada persona i a cada organització en el planeta a fer més en el seu dia a dia.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...