Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Olot obre un nou servei de suport a les famílies en temes de criança i educació

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  02/03/2023  -  20:08

El SOAF (Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies) és un espai per assessorar i donar suport puntual a famílies amb infants de 0 a 18 anys en qüestions relacionades amb la criança i l’educació


Ajuntament d'OLot

Ajuntament d'OLot



El SOAF és un espai de suport, orientació i acompanyament a la criança i l’educació dels fills i filles. Professionals especialitzats ofereixen orientació i pautes educatives, escolta i atenció als dubtes de les famílies. Així com eines i estratègies pràctiques i efectives per resoldre situacions de dificultat o problemes relacionats amb la criança i l’educació.

L’educació dels fills i filles genera sovint interrogants i preguntes. El SOAF té l’objectiu d’orientar i ajudar les famílies a trobar respostes, aspectes de la criança en els quals podem necessitar un acompanyament en moments puntuals.

El SOAF és un espai per parlar en calma, en un entorn de privacitat i confiança en el qual les famílies hi poden expressar qualsevol dubte o inquietud: potenciar l’autoestima, límits, donar autonomia, promoure hàbits saludables, fomentar valors, gestionar conflictes, ús de pantalles i xarxes socials, etc.

És un servei gratuït i universal adreçat a totes les famílies amb fills i filles de 0 a 18 anys de la Garrotxa. Està ubicat a l’Espai Famílies (carrer de les Estires, 5, d’Olot) i cal demanar hora al telèfon 659 144 610 (trucant o per whatsapp).

L’inici del servei es preveu per aquest mateix mes de març.

El SOAF també permetrà detectar i prevenir dificultats emocionals o relacionals que de no treballar-se podrien derivar en situacions de risc o desprotecció dels infants i adolescents. El SOAF és un servei complementari als serveis socials, sanitaris, educatius i de lleure.

El SOAF és un servei impulsat per l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot i pel Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...