Notícies més llegides




Lleida


Lleida

CaixaBank destina 234 milions d'euros en finançament a particulars el 2022 a Lleida, un 55% més que l'exercici anterior

Lleida  -  23/02/2023  -  21:55

L’entitat financera ha concedit nous crèdits per valor de 148 milions d’euros per facilitar la compra d’habitatge a clients particulars de les Terres de Ponent




CaixaBank va destinar durant l'any passat un total de 234 milions d'euros per finançar les necessitats dels seus clients particulars. Aquesta quantitat, que suposa un creixement del 55% respecte a l'any anterior, es pot dividir en dos grans grups: finançament hipotecari, al qual es van dedicar 148 milions, i finançament al consum, amb 87 milions d'euros prestats.

L’entitat va formalitzar durant el 2022 préstecs hipotecaris per valor de més de 148 milions d'euros, 79 milions més respecte al mateix període de l’any anterior, la qual cosa suposa un creixement del 87%. En total, a Lleida es varen formalitzar 1.626 hipoteques en clients particulars.

Destaca també l’evolució del crèdit al consum, que durant el 2022 ha crescut 14 milions d’euros a la demarcació de Lleida (s’han formalitzat noves operacions per valor de 87 milions d’euros), el que representa un augment del 20% respecte el mateix període de l’any anterior.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Mª González, ha subratllat el “compromís de CaixaBank de mantenir-se a prop dels seus clients, confiant-hi i ajudant-los a fer realitat els seus projectes”. A més, González ha destacat “la resiliència que ha presentat l’economia lleidatana durant el 2022 davant l’impacte de la crisi energètica, així com la bona evolució del mercat laboral i turístic a les Terres de Ponent”.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...