Notícies més llegides




Política


Blanes

Junts per Blanes vol fer realitat una piscina municipal a la vila

Política  -  21/02/2023  -  19:23

Joan Felip, que ja va fer pública aquesta intenció a la seva presentació oficial com a candidat, s'ha compromès novament amb el que considera un "deute històric" amb els veïns de Blanes


Junts per Blanes / GN

Junts per Blanes / GN



El candidat de Junts per Blanes a l'alcaldia, Joan Felip, i la regidora municipal i Consellera d'Esports al Consell Comarcal de la Selva, Mònica Rabassa, juntament amb una representació de la candidatura de Junts, s'han reunit aquest matí amb Jordi Masquef, diputat d'Esports a la Diputació de Girona, per començar a treballar sobre la viabilitat del projecte que ha de fer realitat una nova piscina al municipi.

"Creiem que és evident que hem de fer tot el que estigui a les nostres mans per dotar Blanes d'una infraestructura que el poble fa anys que reclama. Tenim un deute històric en aquest sentit amb la ciutadania del nostre municipi, que ha d'anar a altres localitats veïnes", ha comentat Felip des de la Diputació de Girona.

En aquest sentit, el candidat ha volgut remarcar que "la reunió mantinguda avui ha servit per demostrar que el projecte és viable. La voluntat política hi és i la nostra feina implica fer possible aquest equipament. No deixarem de treballar fins a aconseguir fer realitat aquesta piscina".

És per això que, durant la reunió d'aquest matí, tant Jordi Masquef com Joan Felip han començat a pensar, conjuntament, en el projecte que ha d'iniciar els treballs per aquesta infraestructura amb la voluntat de continuar treballant des de l'alcaldia a partir d'aquest mes de maig.


Autor: Redacció


#blanes


#blanes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...