Notícies més llegides




Alt Empordà


Castelló d'Empúries

Presentació del cartell de Carnaval 2023 a Castelló d'Empúries

Alt Empordà  -  09/02/2023  -  22:08

Ja fa anys que la imatge del cartell de Carnaval és escollida a través d'un concurs entre els i les alumnes dels instituts de secundària del municipi


Ajuntament de Catelló

Ajuntament de Catelló



Aquest matí s'ha presentat el cartell de Carnaval 2023, que tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de febrer a Castelló d'Empúries. L'alumna de 3r d'ESO de l'Institut Castelló d'Empúries Júlia Vidal Vidal, ha estat la guanyadora del concurs de cartells de Carnaval d'aquesta edició.

Ja fa anys que la imatge del cartell de Carnaval és escollida a través d'un concurs entre els i les alumnes dels instituts de secundària del municipi. De tots els cartells que es van presentar, han resultat finalistes les obres de Nacho Ruiz Espejo, de l'Institut Castelló d'Empúries, Salma Mazghari, de l'Institut Escola El Bruel Empuriabrava i, també, l'obra de Marina Garre Puig, de l'Institut Castelló d'Empúries, una proposta que tot i participar en el concurs de carnaval es farà servir per a la portada "Un jove un llibre" de Sant Jordi per la seva qualitat i temàtica. Des dels Departaments d'Ensenyament i Comunicació es marquen cada any unes pautes amb la temàtica de carnaval com a eix central, al que l'alumnat s'ha d'adaptar. Enguany s'ha demanat que fessin un fons amb tècnica lliure i tant els professors dels instituts com l'Ajuntament en destaquen l'originalitat i qualitat de les propostes.

Aquest migdia l'alcalde, Salvi Güell, i la regidora d'ensenyament, Anna Massot, han rebut a la sala Gòtica als autors i autores dels cartells seleccionats, que han vingut acompanyats de familiars i professors i s'ha aprofitat per fer-los entrega d'un petit obsequi.

Anna Massot, ha volgut destacar l'esforç dels alumnes que s'ha vist reflectit en els treballs artístics que s'han presentat i ha agraït "la predisposició dels instituts de secundària per la seva participació en cada edició".

A partir d'avui, també podreu consultar la programació de carnaval que compta amb els grups Lia Jensen, Wasa Coorporation, Tutukeké, el grup d'animació infantil Atrapasomnis i Tramuntakada; i la Banda de Percussió dels Senyors del Foc, obrint les cercaviles. Enguany les desfilades recuperen el recorregut de sempre. Divendres a la nit se sortirà del carrer Sant Mori (Zona Nit) i acabarà a la plaça de les Palmeres; dissabte a la tarda, se sortirà de l'aparcament de la Llar d'Infants fins a l'aparcament de l'Escola Joana d'Empúries; a la nit, se sortirà del carrer Peralada (davant del cementiri) i acabarà al carrer Santa Clara; diumenge, al matí, se sortirà de la Plaça de les Palmeres i es finalitzarà a Sant Mori.


Autor: Redacció


#castello


#castello





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...