Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Jornades de portes obertes als centres d’educació infantil, primària i secundària d’Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  07/02/2023  -  14:35

Els centres educatius de la ciutat han organitzat de manera coordinada xerrades informatives per donar a conèixer les característiques d’aquests estudis així com les seves instal·lacions




Com cada any, l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot, ha coordinat l’organització i difusió de les Jornades de Portes Obertes adreçades a les famílies amb fills o filles que hagin de cursar algun curs de segon cicle d’educació infantil, primària, secundària obligatòria o que vulguin de canviar de centre educatiu.

Les Jornades de Portes Obertes són una bona oportunitat perquè les mares i pares de la ciutat puguin conèixer amb profunditat els diversos centres educatius d’Olot, els seus espais, instal·lacions i projecte educatiu. Podeu trobar totes les activitats previstes a la pàgina web d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot, al web de l’Ajuntament d’Olot i a les seves xarxes socials, així com a través de la pàgina web de cada centre o les xarxes socials dels centres d’ensenyament.

Enguany, el període de preinscripció serà del 6 al 20 de març en el cas del segon cicle d’educació infantil i educació primària, i del 8 al 20 de març per l’Educació Secundària Obligatòria. La regidora d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot, Mariona Camps, destaca que l’objectiu principal de les sessions és “acompanyar, facilitar i apropar a les famílies olotines els projectes educatius, instal·lacions, serveis i funcionament dels equipaments educatius perquè puguin disposar del màxim d’informació possible i de la forma més àgil i directe per prendre les seves decisions”. Aquestes jornades són especialment importants i interessants per a les famílies que comencen ensenyaments nous, com els casos d’I3 i 1r d’ESO, ja que són una bona manera de tenir un primer contacte amb l’espai i els equips docents. Les sessions es portaran a terme majoritàriament durant aquest mes de febrer i març de 2023.

A part, les Jornades de Portes Obertes també són especialment recomanables per a les famílies amb infants que el curs vinent han de començar I3 (infants nascuts l’any 2020) i també per aquelles famílies amb fills i filles que han de començar 1r d’ESO (infants nascuts l’any 2011).

 Per més informació relacionada amb la preinscripció escolar es pot contactar amb l’Oficina Municipal d’Escolarització de l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot a través de l’adreça de correu electrònic ome@olot.cat o el telèfon 972 27 00 49.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...