Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles clausura la celebració de Ciutat del Bàsquet Català 2022

Pla de l'Estany  -  03/02/2023  -  23:33

L’Auditori de l’Ateneu acollirà diumenge al migdia l’acte públic de clausura




Banyoles tancarà aquest diumenge la celebració com a Ciutat del Bàsquet Català 2022. L’Auditori de l’Ateneu acollirà l’acte públic de clausura de la celebració que inclourà un homenatge a les persones que han fet possible el bàsquet a la ciutat. 

La celebració de Banyoles com a Ciutat del Bàsquet Català 2022 ha inclòs una vintena d’activitats, principalment esportives. Entre altres, Banyoles ha acollit diferents competicions com el Torneig Basketdona, el Circuit català 3x3 o les finals del Campionat de Catalunya júnior masculí i cadet femení. També s’han fet competicions socials de baskin i la final de la lliga Capacitats, així com una jornada de bàsquet al carrer, un clínic de bàsquet amb l’entrenador del Bàsquet Girona, Jordi Sargatal, i un mural a l’exterior del pavelló de la Farga recorda l’esdeveniment. 

Per posar punt i final a la celebració, l’Auditori de l’Ateneu tornarà a transformar-se el proper diumenge en una pista de bàsquet per acollir l’acte públic de clausura de l’esdeveniment, que es va inaugurar a principis de 2022. L’acte inclourà un homenatge als presidents i presidentes de la història del Club Bàsquet Banyoles com a reconeixement a totes les persones que han fet possible el bàsquet a la ciutat. 

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Banyoles, Jordi Congost, ha destacat que aquesta celebració “ha permès posar en valor el bàsquet a la nostra ciutat i, sobretot, la feina que fa el Club Bàsquet Banyoles que treballa fortament representant els valors del bàsquet”. Jordi Congost ha afegit que “durant tot aquest any hem posat el bàsquet al centre amb nombroses competicions esportives de nivell que han tingut Banyoles com a seu”. 

L’acte de clausura se celebrarà aquest diumenge a partir de les 12 del migdia a l’Auditori de l’Ateneu i comptarà amb la participació de la Federació Catalana de Bàsquet, la Fundació del Bàsquet Català i el mateix Club Bàsquet Banyoles.

Ciutat del Bàsquet Català

Des de l’any 2000 ciutats com Girona, Badalona, Lleida o darrerament Balaguer han estat designades com a Ciutat del Bàsquet Català, una iniciativa de la Fundació del Bàsquet Català per reconèixer l’impuls territorial del bàsquet i també donar suport a les persones que treballen per aquest esport i els valors formatius que representa.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...