Notícies més llegides



Alt Empordà


La Jonquera

Detingut conduint un taxi robat a la Jonquera

Alt Empordà  -  17/01/2023  -  15:41

Ha sostret el vehicle mentre el taxista estava fent gasolina en una benzinera




Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que conduïa un taxi robat a la Jonquera. Agents de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona han arrestat avui un home de 29 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle amb intimidació i un delicte de lesions lleus.

Al voltant de les 5 del matí, un home ha sol·licitat el servei d'un taxi a l'aeroport del Prat dper anar fins a Alemanya. Dues hores més tard, quan han arribat a una benzinera de la Jonquera, el taxista ha baixat del vehicle per pagar el carburant i el passatger ha aprofitat per seure al seient del conductor i tancar-se a l'interior del vehicle.

El client ha arrencat emportant-se penjant de la finestra durant uns metres el taxista, que li estava demanant que baixés i que ha patit lesions al braç i la cama.

Poc després, en un control d'alcoholèmia a l'AP-7, una dotació de trànsit ha aturat el taxi. Quan l'agent ha interactuat amb el conductor li ha semblat estrany que no parlés ni català ni castellà i davant la pregunta d'on era el taxista que constava a la llicència, el conductor ha explicat als agents que havia estat segrestat i que havia aconseguit escapar amb el taxi, però els mossos han detectat que tot era un engany.

En el mateix moment s'ha presentat al control un homw que ha informat que acabava de deixar al taxista titular del vehicle a la comissaria de la Jonquera denunciant la sostracció del taxi.

En comprovar la veracitat de la informació, els Mossos han detingut l'home pel robatori i furt d'ús del vehicle i per les lesions lleus produïdes al taxista. El detingut ha passat avui mateix a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, qui ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.


Autor: Redacció


#lajonquera


#lajonquera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...