Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Nou taller formatiu de Bicis Actives a Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  16/01/2023  -  13:00

L’Ajuntament d’Olot, l’Aula Format i l’Adad L’Encant porten a terme una tercera sessió formativa oberta a tota la ciutadania




 

El pròxim dissabte, 21 de gener de 2023 d’11 a 13 h es portarà a terme la tercera sessió formativa i participativa de Bicis Actives. La iniciativa, impulsada per l’Ajuntament d’Olot amb el suport de l’Aula Format i Adad L’Encant, té per objectiu facilitar bicicletes a persones en situació de vulnerabilitat, potenciant models de transport i mobilitat més sostenibles i sistemes d’economia circular que permetin recuperar bicicletes en desús per donar-los una nova vida.

En total, fins ara, a través del projecte ja s’han portat a terme tres sessions formatives dels 6 tallers que es van preveure en el conveni de col·laboració. A més, s’han pogut renovar i recuperar 31 bicicletes i se n’han cedit 18. Aquesta iniciativa està oberta a tota la ciutadania i, per poder optar a la cessió d’una bicicleta, només cal que els sol·licitants de bicis estiguin avalats pel CASG o alguna altra entitat social integrades al programa Bicis Actives.

Bicis Actives és una iniciativa que va sorgir del teixit associatiu olotí l’any 2018, impulsada pel Núria Social, i que es basava a recuperar bicicletes i cedir-les a participants sense recursos que participaven de les activitats de l’EstiuCOOP. Aquest 2022, amb la consolidació del projecte, la integració d’Adad L’Encant i Aula Format i el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Olot, el projecte ha emprès un nou camí amb la voluntat de recuperar bicicletes i deixar-les a punt per ser utilitzades.

En cas de requerir una bicicleta i no disposar-ne, només cal contactar amb l’entitat Bicis Actives, que es poden trobar situats al carrer Fluvià número 18. El seu horari és de dilluns a divendres de 9 a 13 h i es pot contactar amb els responsables a través del correu bicicletesactives@gmail.com o el telèfon 623 57 36 90.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...