logo
Imprimir
16-01-2023 | 13:00hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Nou taller formatiu de Bicis Actives a Olot

L’Ajuntament d’Olot, l’Aula Format i l’Adad L’Encant porten a terme una tercera sessió formativa oberta a tota la ciutadania

 

El pròxim dissabte, 21 de gener de 2023 d’11 a 13 h es portarà a terme la tercera sessió formativa i participativa de Bicis Actives. La iniciativa, impulsada per l’Ajuntament d’Olot amb el suport de l’Aula Format i Adad L’Encant, té per objectiu facilitar bicicletes a persones en situació de vulnerabilitat, potenciant models de transport i mobilitat més sostenibles i sistemes d’economia circular que permetin recuperar bicicletes en desús per donar-los una nova vida.

En total, fins ara, a través del projecte ja s’han portat a terme tres sessions formatives dels 6 tallers que es van preveure en el conveni de col·laboració. A més, s’han pogut renovar i recuperar 31 bicicletes i se n’han cedit 18. Aquesta iniciativa està oberta a tota la ciutadania i, per poder optar a la cessió d’una bicicleta, només cal que els sol·licitants de bicis estiguin avalats pel CASG o alguna altra entitat social integrades al programa Bicis Actives.

Bicis Actives és una iniciativa que va sorgir del teixit associatiu olotí l’any 2018, impulsada pel Núria Social, i que es basava a recuperar bicicletes i cedir-les a participants sense recursos que participaven de les activitats de l’EstiuCOOP. Aquest 2022, amb la consolidació del projecte, la integració d’Adad L’Encant i Aula Format i el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Olot, el projecte ha emprès un nou camí amb la voluntat de recuperar bicicletes i deixar-les a punt per ser utilitzades.

En cas de requerir una bicicleta i no disposar-ne, només cal contactar amb l’entitat Bicis Actives, que es poden trobar situats al carrer Fluvià número 18. El seu horari és de dilluns a divendres de 9 a 13 h i es pot contactar amb els responsables a través del correu bicicletesactives@gmail.com o el telèfon 623 57 36 90.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/194540_noutallerformatiudebici-active-aolot-1.htm