Notícies més llegides



La Garrotxa


Olot

El 'Sueldazo' del Cap de Setmana de l'ONCE reparteix 2.000 euros al mes durant 10 anys a Olot

La Garrotxa  -  16/01/2023  -  10:13

L'ONCE ha repartit un 'Sueldazo' de 2.000 euros al mes durant 10 anys a Olot, al sorteig del 'Sueldazo' del Cap de Setmana, de diumenge 15 de gener


Sueldazo

Sueldazo



Jèssica Guirado, agent venedora dels jocs responsables de l'Organització, és qui ha portat la sort a Olot amb la venda d'un cupó premiat amb un sou de 2.000 euros al mes durant 10 anys. En total, ha repartit 240.000 euros. Jèssica és una persona amb discapacitat, com els 2.400 agents venedors de l'ONCE a Catalunya, que ven els productes de loteria social, responsable i segura de l'Organització des del seu quiosc ubicat al carrer Sant Rafel, núm. 21, Olot.

Olot pertany administrativament a l'agència de l'ONCE a Figueres, que presta serveis personalitzats a 160 afiliats i afiliades i compta amb 67 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

El Sueldazo del Cap de Setmana de l'ONCE ofereix, tots els dissabtes i diumenges, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó. I premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, a altres quatre cupons. Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors de l'Organització, 2.500 d'ells a Catalunya. A més, es poden adquirir online i establiments col·laboradors autoritzats.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del seu disseny fins a la seva comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures.

L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els més exigents sistemes d'avaluació i seguiment definits per l'Associació Mundial de Loteries i l'Associació Europea de Loteries i Totos d'Estat.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...