Notícies més llegides



Motor


Girona

IntercarGirona, una arrancada “intensa i emocional”

Motor  -  29/12/2022  -  11:36

La firma Interdiesel S.A. ha augmentat enguany la seva notorietat en el sector de l’automoció a Girona amb la concessió de Renault i Dacia  


IntercarGirona/ GN

IntercarGirona/ GN



El passat mes de maig es fa oficialitzar la compra de la concessió de Renault i Dacia a la demarcació gironina per part d’Interdiesel S.A., una operació que consolidava l’estratègia expansiva de la firma i que certificava la marca com una de les grans companyies de l’automoció a la província. En aquell moment, el gerent, Robert Espígol, ressaltava que la compra implicava un “gran salt endavant, tant des d’un punt de vista de volum com de facturació”. 

Des de l’operació fins llavors, l’evolució ha estat positiva. Així ho remarca Espígol: “Han estat uns primers mesos molt intensos i alhora molt emocionants, perquè amb poc temps hem tret dos productes molt importants: el nou Mégane, que és la punta de llança de la nova Renault i un vehicle que mostra tot el potencial en l’àmbit tecnològic, un vehicle cent per cent elèctric que marca la tendència de les pròximes novetats; i més recentment Austral, que ja vam poder veure a Girona en una inauguració en primícia, i que ara ja el tenim disponible amb totes les seves motoritzacions, un producte que ha nascut com a guanyador perquè es troba al cor d’Europa i que es fabrica en territori nacional, una cosa molt important”. 

“A nivell de grup, també estem molt contents amb la gestió, amb la marca i amb les xifres assolides. Estem molt enfocats en la qualitat, intentem perseguir que els clients de Renault Girona se sentin orgullosos i és per això que intentem complir amb les seves expectatives i fidelitzar-los al màxim”, afegeix el gerent. 

L’operació no ha suposat canvis logístics o de plantilla -Interdiesel ha assumit el cent per cent dels treballadors-, però sí que esdevé el punt de partida d’uns canvis substancials a les instal·lacions de Figueres: “Volem crear un HUB per integrar-hi totes les marques; tenim un projecte d’ampliació de les instal·lacions actuals, que en el transcurs d’un any o un any i poc es doblaran”, deia Espígol a l’estiu.

 

Una presentació amb solera

L’obertura oficial de les portes d’IntercarGirona, a la carretera N-II de Fornells de la Selva, va esdevenir el context ideal per a la presentació en exclusiva del nou Austral, la darrera joia de la companyia automobilística. Abans de la concessió de Renault i Dacia, la firma gironina ja tenia la concessió de Nissan i Toyota (a la comarca de l’Alt Empordà i la seva rodalia) i Maxus (firma especialitzada en furgonetes). A més, també s’encarrega de la distribució de les motocicletes elèctriques de la marca Silence i també de Zero Motorcycles. A Girona, d’altra banda, també té la concessió de Lexus.


Autor: Redacció


#girona #motor #intercargirona #renault #dacia


#girona #motor #intercargirona #renault #dacia





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...