Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

L'espectacle de música i poesia Les Veus de Salt celebra el 10è aniversari

+ Notícies  -  20/12/2022  -  17:51

El recital es durà a terme aquest dijous 22 de desembre, a partir de les 20.00 hores, al Centre d’Arts Escèniques El Canal


Les Veus de Salt

Les Veus de Salt



L’espectacle de música i poesia Les Veus de Salt celebra aquest 2022 el seu 10è aniversari i, concretament, se’n podrà gaudir aquest dijous 22 de desembre, a partir de les 20.00 hores, al Centre d’Arts Escèniques El Canal.

 El recital, impulsat des de l’Oficina de Català, en col·laboració amb Càritas de Salt i l’Escola d’Adults, té l’objectiu de posar en valor la llengua i el seu poder de cohesió. Les Veus de Salt és un espectacle de música i poesia on els lectors són alumnes dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, de l’Escola d’Adults o simpatitzants de Càritas.

 Una edició especial en què des de l’organització conviden tothom a apropar-s´hi i gaudir d’un recital que “a través del llenguatge internacional de la música i la poesia, acosta  els saltencs de diferents cultures d’origen”.

 Durant l’edició d’enguany, que presentarà l’esportista Laia Palau, la música anirà a càrrec del Black Music Choir i de Nuri Mancebo i Pau Morales.

 L’entrada es gratuïta i l’aforament és limitat. Els diners que els espectadors aportin voluntàriament es destinaran a Càritas Salt.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...