Notícies més llegides




Lleida


CaixaBank impulsa el programa #PlensDeVida a cinc municipis de Lleida

Lleida  -  15/12/2022  -  17:23

El programa #PlensDeVida fomenta l’envelliment actiu i la socialització de la gent gran




Aquesta tardor s’ha engegat el nou programa #PlensdeVida, destinat a fomentar l’envelliment actiu i la socialització de la gent gran, especialment en pobles petits, amb poca o nul·la oferta d’activitats per a aquest col·lectiu. A Lleida, el programa es desenvoluparà als municipis de Camarasa, Montgai, Barruera, Vilaller i Aitona.

En el marc del programa #PlensdeVida, i en col·laboració amb l’Ajuntament de cada municipi s’organitzaran els propers mesos diferents activitats de lleure per a la gent gran. Les activitats han estat escollides de forma coordinada amb cadascun dels consistoris, i posen focus en àmbits com la salut i la qualitat de vida, l’exercici físic o la formació i la cultura. El programa vol optimitzar les oportunitats de benestar físic, mental, emocional i social de les persones grans, amb l’objectiu d’ampliar l’esperança de vida saludable, la productivitat i la qualitat de vida a la vellesa. Aquest programa s’allunya del model assistencial, i vol posar en valor el coneixement i les ganes de seguir aprenent del col·lectiu de gent gran.

En global s’ofereixen els següents tallers: Ioga i relaxació, Cos i moviment conscient, Memòria: compensem els dèficit, L’art de cuidar el nostre cos, Escriptura creativa, Plantes remeieres, Viatjar a través dels llibres, Manualitats i tècniques artesanals, Educació postural i estiraments, Gimnàstica dolça, i Activa el cos.

Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank, ha destacat “El programa vol promocionar un envelliment actiu i saludable de la gent gran”. Masana ha afirmat que els clients sènior de CaixaBank, són un col·lectiu prioritari per a l’entitat i, per tant, tenim per a ells l’oferta més ambiciosa de la banca espanyola”.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...