Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Girona acollirà el diumenge dia 18 de desembre la 16a Marató per a La Marató de TV3

Actualitat Girona  -  05/12/2022  -  15:01

L’Ajuntament de Girona, el Club Atletisme Girona i els Bombers de la Generalitat organitzen de forma conjunta aquesta prova esportiva solidària




L’Ajuntament de Girona, a través del servei d’Esports, el Club Atletisme Girona i els Bombers de la Generalitat organitzaran el diumenge 18 de desembre la 16a Marató per a La Marató de TV3. La prova, que coincidirà amb la 30a edició de La Marató de TV3, té com a objectiu mobilitzar atletes populars i ocasionals, caminants i ciutadania en general per tal de fer un donatiu per al programa, enguany dedicat a la salut cardiovascular.

Com en els darrers anys, atletes del Club Atletisme Girona faran 37 voltes a un circuit urbà per completar el recorregut d’una marató (42,195 km) acompanyats per un binomi de bombers totalment equipats amb l’equip d’intervenció en modalitat de relleus. La finalitat de l’activitat és que la gent s’hi apunti en algun tram del recorregut i pugui acompanyar els atletes fent almenys una volta del total, ja sigui corrent o caminant.

El centre neuràlgic de la marató serà la cruïlla del carrer de Santa Clara amb el carrer Nou. El tret de sortida tindrà lloc a les 9 h des del carrer de Santa Clara (a l’alçada del pont de Pedra). El circuit urbà que es recorrerà passarà pel carrer Nou, la Gran Via de Jaume I, l’avinguda de Ramon Folch, la plaça de la Independència i novament el carrer de Santa Clara, on es preveu que els atletes arribin al voltant de les 13.15 h.

Tothom qui hi vulgui participar podrà recollir el seu dorsal i fer el seu donatiu en benefici de La Marató de TV3 en una carpa que s’instal·larà al punt de sortida de la cursa i que funcionarà durant tot el matí. Des que va començar la iniciativa, Girona ha recaptat 39.494,42 euros.

La primera edició de la Marató per a La Marató de TV3 va tenir lloc l’any 2006 al parc Central de Girona. El 2010, el cos de Bombers de Girona va entrar a formar part del projecte amb la participació de cinc bombers del Parc de Girona equipats amb l’equip d’intervenció, que van completar una mitja marató (21,097 km). L’any següent es van incorporar a la proposta solidària bombers de tota la Regió d’Emergències de Girona i, fins i tot, de Bombers de Barcelona, fent el recorregut sencer de la marató en modalitat de relleus.

A part de la marató es portaran a terme tallers per a mainada a càrrec del cos de Bombers. La totalitat de la recaptació es destinarà a La Marató de TV3.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...