Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

El nou Parc d'Aigües Braves de Salt ja és una realitat

+ Notícies  -  02/12/2022  -  13:09

Durant el darrer mes i mig s'han dut a terme les obres de reconstrucció d'una instal·lació que va malmetre el temporal Glòria


Parc Aigües Braves Salt

Parc Aigües Braves Salt



Les obres per construir el nou Parc d'Aigües Braves de Salt han finalitzat aquesta darrera setmana després que el temporal Glòria fes malbé tota la instal·lació l'any 2020. Amb un pressupost de 225.000 euros s'han aprofitat els treballs per, a banda de recuperar aquest emblemàtic espai natural i esportiu, millorar-ne les prestacions.

Tota l'actuació s'ha dut a terme tenint en compte la fauna de la zona i la instal·lació de tarimes permet acoblar obstacles mòbils per adaptar les característiques dels ressalts al cabal i formar un pas pels peixos. El circuit permet crear una ona que facilita la pràctica del caiac d'estil lliure tant per a principiants com per a experts.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Salt, Jesús Vilaplana, posa en valor que "amb la nova instal·lació continuem apostant per la promoció de l'esport i d'una modalitat com el caiac d'estil lliure que ens ha convertit en un referent i amb representants reconeguts a nivell internacional com en Quim Fontané, campió Mundial i d'Europa".

Des de fa més de vint anys, el Parc d'Aigües Braves de la Pilastra és la seu de la pràctica esportiva del caiac i, concretament, des del 2012 i després d'una remodelació que s'hi va fer és la seu de competicions nacionals i internacionals.

Treballs de neteja i manteniment a la Séquia Monar
Les obres per recuperar el Parc d'Aigües Braves s'han aprofitat per dur a terme diverses tasques de neteja, desbrossa, dragatge i reparació a diversos trams de la Séquia Monar. El regidor de Territori, Àlex Barceló, afegeix que "tot i que cada any duem a terme actuacions de manteniment a la Séquia, els treballs a la Pilastra ens han permès aprofitar l'oportunitat per intensificar aquests treballs i fer-hi una notable tasca de neteja i manteniment".

Amb les obres finalitzades s'ha tornat a obrir el pas de l'aigua per la Séquia i s'ha realitzat tenint en compte les restriccions que marca l'actual decret de sequera. En aquest sentit, el que es pugui captar variarà en funció del cabal del Ter


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...