Notícies més llegides



+ Notícies


Barcelona

La família de Wine Palace creix amb una nova botiga a Poblenou

+ Notícies  -  01/12/2022  -  20:30

Es tracta del 28è establiment de la firma empordanesa, cadena especialitzada en vins i destil·lats


Wine Palace -Julián Vásquez / GN

Wine Palace -Julián Vásquez / GN



Noelia Pacios




La família de Wine Palace, cadena gironina especialitzada en vins i destil·lats, continua creixent. I de quina manera, tenint en compte que avui, 1 de desembre, han inaugurat el seu 28è establiment arreu de la geografia catalana. En concret, el nou local s’ubica al barri barceloní de Poblenou -al carrer Pere IV-, on romandrà obert a partir de les deu del matí i fins a dos quarts de nou del vespre. 

Per celebrar l’arribada de la nova botiga des de l’empresa brindaran un obsequi a tots els clients que comprin durant el dia d’avui a qualsevol dels locals que la firma té. “Tot ha anat molt ràpid, nosaltres estàvem buscant un local a la zona de Poblenou, un barri innovador, amb gent jove, i volíem que Wine Palace hi fos present”, explica la gerent de la companyia, Noelia Pacios. Ella mateixa detalla que la transformació del nou espai s’ha efectuat en un temps rècord: normalment, per habilitar qualsevol establiment a la firma Wine Palace es necessiten uns tres mesos, però en aquest cas, tenint en compte el bon estat de l’espai, això ha estat possible amb tan sols unes poques setmanes. “L’esforç per a l’adaptació ha estat increïble”, afegeix.

Els trets distintius de la nova botiga segueixen el perfil de la resta d’establiments. Això significa que hi haurà una àmplia varietat de vins i destil·lats, sommeliers que atendran els clients i, tenint en compte l’època en la qual ens trobem, també hi ha composicions i lots nadalencs, així com productes d’alimentació característics d’aquestes dates.

Un creixement sòlid

La 28a botiga amb el segell de Wine Palace arriba després d’un gran treball previ arreu de la demarcació gironina, però també a d’altres punts de Catalunya. Així doncs, per trobar el bressol de la història de l’empresa empordanesa amb seu a Vilamalla cal situar-se a Roses, quan fa un quart de segle s’hi va obrir la primera botiga. Aquell va ser el punt de partida d’una evolució gradual i ferma que és especialment visible a les comarques gironines, però també a la zona de Barcelona o més cap al sud, amb establiments a localitats com Salou o Vila-seca. 


Autor: Redacció


#winepalace


#winepalace





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...