Notícies més llegides




Tarragona


El Vendrell

La Fundació Santa Teresa del Vendrell renova l’equipament de la llar-residència, amb el suport de la Fundació “la Caixa”

Tarragona  -  09/11/2022  -  09:58

La renovació de l'equipament de cuina millorarà les condicions d'habitatge per a les persones amb discapacitat residents la llar-residència de l'entitat al Vendrell


CaixaBank

CaixaBank



La Fundació "la Caixa", a través de CaixaBank, col·labora amb el projecte de renovació i actualització de l'equipament de cuina per a la llar-residència de la Fundació Santa Teresa del Vendrell amb una aportació de 10.000 euros, que beneficiarà a les 24 persones residents.

Les llars-residència són un servei de suport a la llar de la Fundació Santa Teresa, que ofereix un habitatge amb els suports necessaris perquè les persones puguin desenvolupar-se amb autonomia i qualitat de vida. Ubicats en l'entorn urbà per potenciar la integració en la comunitat, són petits nuclis de convivència que formen part dels serveis de suport a la llar de l'entitat, que inclouen una atenció adaptada a les necessitats de cada persona, amb l'objectiu de desenvolupar una vida tan autònoma com siga possible, tant a la pròpia llar com a la comunitat.

La Fundació Santa Teresa atén un total de 921 persones amb serveis, entre d'altres, formatius, d'habitatge, d'integració social i laboral, de suport a famílies i de millora de l'ocupabilitat, mitjançant els serveis laborals dels Centres Especials de Treball.

Els serveis de suport a la llar de la Fundació inclouen 2 llars-residència al Vendrell per a 41 persones amb discapacitat i/o trastorn mental de la comarca del Baix Penedès, suport a la llar a 33 persones que viuen en els seus propis pisos, serveis d'atenció al domicili per a 8 persones i el programa Bon dia, dirigit a persones grans que viuen soles, al Vendrell i Calafell.

El cost total del projecte de renovació de l'equipament de cuina de la llar-residència de la Fundació Santa Teresa, amb el que col·labora CaixaBank, és de 12.370 €.

La Fundació Santa Teresa

La Fundació Santa Teresa del Vendrell és una entitat d'iniciativa social, que treballa a la comarca del Baix Penedès amb la missió d'aconseguir la felicitat de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, de les persones en risc d'exclusió social, de la gent gran i de les seves famílies, millorant la seva autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint-los els suports que cadascú necessita per tal que disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans i la seva plena integració social i laboral.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran d'Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació "la Caixa" en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L'any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s'ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...