Notícies més llegides



Política


Lloret de Mar

L'alcaldable de Junts vol implantar un catàleg estètic i evitar les zones mortes de comerç a Lloret

Política  -  02/11/2022  -  11:34

Jordi Martínez comença a elaborar els punts principals del programa després de les trobades "Escoltem"


Jordi Martínez

Jordi Martínez



El candidat de Junts a Lloret de Mar proposa la implantació d'un catàleg estètic i potenciar el lloguer de locals buits per evitar les zones mortes de comerç al municipi. L'alcaldable ha començat a elaborar els punts principals programàtics arran de les converses del programa "Escoltem". Després de trobar-se amb destacats representants del món del comerç lloretenc per recollir les seves impressions, l'alcaldable de Junts demana que es realitzi un catàleg estètic, no un pla d'usos per evitar el mal estat d'alguns dels establiments dels carrers del centre de Lloret.

Per Martínez "és inadmissible que locals i establiments presentin un estat d'abandonament tot i tenir les portes obertes al públic, cartells trencats o aparadors esquerdats". "És una imatge que no ajuda a Lloret de Mar i al seu teixit comercial", assegura el cap de llista, que també vol treballar en la desestacionalització promocionant el turisme de proximitat i el disseny de campanyes de compra amb incentius. Com a exemple, destaca activitats com el Carnaval o altres festes, que "han de ser eines de promoció que han de servir al comerç de Lloret per tornar a posicionar-se".

Acabar amb les zones comercials mortes

Un dels punts on el sector del comerç ha mostrat la seva preocupació es l'abandonament de locals, ja que el fet que no s'obrin nous negocis als carrers del municipi que han provocat "zones mortes", segons els comerciants. L'alcaldable proposa potenciar el lloguer d'aquests locals i abaratir l'import del lloguer amb ajudes fiscals municipals, una mesura que, per Martínez, pot ajudar a revitalitzar alguns dels carrers del centre on els darrers anys l'activitat comercial ha baixat.

Aquestes propostes surten del cicle de trobades iniciat ara fa un mes per Jordi Martínez i el seu equip que, sota el títol "Escoltem", vol conèixer les mancances i necessitats de la ciutadania de Lloret de Mar en primera persona. Hi participen veïns i actors destacats de la societat lloretenca d'àmbits com la seguretat, el comerç, el turisme i el medi ambient i les conclusions que se n'extreguin serviran per definir el programa electoral de cara a les eleccions del mes de maig.


Autor: Redacció


#junts #lloret #laselva


#junts #lloret #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...