Notícies més llegides



Alt Empordà


Castelló d'Empúries

Castelló d'Empúries convoca la primera edició dels Premis de la Cultura i les Arts de Castelló d'Empúries

Alt Empordà  -  27/10/2022  -  12:01

Els Premis de la Cultura i les Arts de Castelló d’Empúries tenen una dotació econòmica total de 15.000,00 €


Premis de la Cultura i les Arts de Castelló d’Empúries

Premis de la Cultura i les Arts de Castelló d’Empúries



L’Ajuntament de Castelló d’Empúries organitza i convoca per primera vegada, a través dels Departaments de Cultura i Patrimoni Històric, els Premis de la Cultura i les Arts de Castelló d’Empúries amb l’objectiu de fomentar i estimular la cultura d’innovació i la creativitat cultural al municipi, i alhora reconèixer el talent de creadors i creadores i de productes culturals, realitzats i inèdits, en cinc modalitats o àmbits culturals i artístics: literari, arts escèniques, musical, audiovisual i arts plàstiques-visuals.

Els Premis de la Cultura i les Arts de Castelló d’Empúries tenen una dotació econòmica total de 15.000,00 € i van dirigits a artistes i creadors i creadores dels cinc àmbits i, en general, a totes aquelles persones i col·lectius amb un producte cultural i artístic realitzat durant els dos anys anteriors a la convocatòria i amb un vincle amb el municipi. Cada un dels cinc àmbits està dotat amb un guardó i 3.000,00 €, i es triarà un guanyador i un accèssit per a cada una de les cinc modalitats.

Per participar-hi es recomana consultar les bases i la convocatòria dels Premis a la web municipal (www.castello.cat). El termini de trenta dies naturals de presentació de sol·licituds a l'Ajuntament de Castelló d'Empúries amb la documentació corresponent comença avui dijous 27 d’octubre de 2022 i finalitzarà el divendres 25 de novembre de 2022, ambdós inclosos.

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries anima a tots aquells creadors i aquelles creadores, amb un producte artístic i cultural de qualitat en qualsevol dels cinc àmbits esmentats, a presentar les seves candidatures als Premis de la Cultura i les Arts de Castelló d’Empúries. Més informació al Departament de Cultura (Convent de Santa Clara de Castelló d’Empúries), al telèfon 972 15 80 40, o bé a cultura@castello.cat.


Autor: Redacció


#castello


#castello





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...