Notícies més llegides




Catalunya


Barcelona

Catalunya amb 600.000 títols de transport és la comunitat on més abonaments gratuïts s’han adquirit

Catalunya  -  26/10/2022  -  15:21

El 15% de la població activa de Catalunya ha adquirit aquests títols


Rodalies de Catalunya

Rodalies de Catalunya



Segons ha informat el president de Renfe, Isaías Táboas, al Consell d'Administració de la companyia, des del 24 d'agost -dia en què es van posar a la venda- s'han emès prop de 600.000 abonaments gratuïts de Rodalies i Mitjana Distància a Catalunya, durant els gairebé dos mesos de funcionament de la mesura destinada a usuaris recurrents per viatjar gratis.

Aquesta xifra suposa que a Catalunya, el 15% de la població activa ha adquirit aquest tipus de títols de transport. És a dir, prop de 600.000 ciutadans de Catalunya, d'un total de 3.881.500 de població activa, té el seu abonament multiviatge.

Catalunya és la comunitat on més abonaments gratuïts s'han adquirit, seguida de Madrid amb 463.000 títols recurrents. Són dades que animen a Renfe a redoblar els esforços per continuar gaudint de la confiança dels usuaris en un context d'importants inversions en tota la xarxa amb reprogramació d'algunes de les línies de Rodalies

Del total de títols gratuïts expedits, el 83,7% correspon a abonaments per viatjar a rodalia de Barcelona, mentre que el 16,3% correspon a Regionals. D'aquests últims, a Tarragona i Barcelona s'han adquirit més de 32.000 títols, més de 30.000 a Girona i prop de 5.000 a Lleida.

A més dels abonaments gratuïts per a viatgers habituals, Renfe ha venut més de 10.000 títols amb descomptes del 50% d'Avant per a utilitzar als serveis de mitjana distància d'alta velocitat fins al 31 de gener de 2023. D'aquests, més de 7.100 corresponen al corredor Barcelona-Figueres, mentre que la resta, més de 2.970, s'han adquirit per al trajecte Barcelona-Lleida.

Dades de viatgers

Des de l'1 de setembre, prop de 10.000.000 de viatgers han utilitzat els serveis de rodalia de Barcelona i Regionals de Catalunya, mentre que en el mateix període de l'any passat aquesta xifra rondava els 8.500.000 usuaris. Això suposa un increment del 17,5%.

D'aquesta manera, Rodalies de Catalunya es situa en una demanda del 85-90% respecte a la prèvia a la pandèmia quan al maig d'aquest mateix any oscil·laven entre el 75-80%.


Autor: Redacció


#renfe #catalunya


#renfe #catalunya





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...