Notícies més llegides



La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Trobada per donar un impuls a Ràdio Sant Joan

La Garrotxa  -  17/10/2022  -  12:02

La majoria de persones assistents han estat vinculades a l'emissora al llarg dels anys, ja sigui fent programes o bé col·laborant


Ajuntament de Sant Joan les Fonts

Ajuntament de Sant Joan les Fonts



El dimarts 11 d'octubre passat es va celebrar una trobada amb diverses persones relacionades amb l'emissora municipal de Sant Joan les Fonts, Ràdio Sant Joan, que va tenir com a objectiu l'anàlisi de la situació actual, la programació i els mitjans tècnics, i la possibilitat de desenvolupar nous projectes per impulsar-la. En definitiva, convertir-la en una ràdio feta per i per a la ciutadania santjoanenca.

La majoria de persones assistents han estat vinculades a l'emissora al llarg dels anys, ja sigui fent programes o bé col·laborant en algunes de les activitats que s'han dut a terme. A la reunió també van participar professionals del món de la comunicació, com la Clara Sánchez-Castro Bonfill o en Gerard Puigdemont, així com el director actual de l'emissora, Víctor Díaz; l'alcaldessa de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal; el regidor d'Entitats, Carles Grèbol; la regidora de Joventut, Estel Batlle, i la tècnica de Promoció Municipal, Cultura i Turisme, Anna Escarpanter. També hi estaven convocats l'antic director, Josep Roca, i l'anterior regidor de Comunicació, Xavier Dilme, que no van poder assistir-hi per motius d'agenda.

Durant la trobada van sortir idees molt interessants, i el proper pas serà estudiar la viabilitat d'aquestes propostes i la seva aplicació per tal de crear una programació més variada, estable i propera a la ciutadania. Entre aquestes idees, cal destacar la possible utilització de totes les eines gratuïtes de difusió, com són les xarxes socials, els podcast i el web municipal per arribar a més persones. També es va parlar de la possibilitat d'impulsar la creació de continguts molt relacionats amb la població santjoanenca i convertir la ràdio en una via de difusió de les activitats de les entitats i associacions locals.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...