Notícies més llegides



Motor


Figueres

Interdiesel, millor concessionari Nissan a Espanya i Portugal

Motor  -  04/10/2022  -  19:39

El concessionari oficial amb seu a Figueres ha guanyat el prestigiós Nissan Iberia Award 2022


Interdiesel (NISSAN)

Interdiesel (NISSAN)



El concessionari oficial de Nissan a les comarques de Girona, Interdiesel, ha rebut el trofeu que l’acredita com a guanyador del prestigiós guardó Nissan Iberia Awards 2022, que el situa com un dels millors concessionaris de la firma a Espanya i Portugal. Amb seu a Figueres, aquest és el tercer premi que el distingeix dins la xarxa Nissan al territori, després d’haver rebut el Nissan Global Awards el 2018 i 2017. 

Durant l’acte d’entrega, el gerent d’Interdiesel, Robert Espígol, va declarar que “tots els que formem Interdiesel ens hem de sentir orgullosos pel premi”. “Els nivells de qualitat són més grans, però també ho són les exigències dels nostres clients i, per això, rebre aquest premi ens col·loca en el camí adequat”, va afegir. 

D’altra banda, el conseller delegat de Nissan Iberia, Bruno Mattucci, va felicitar el concessionari i va aprofitar la seva aparició per posar èmfasi a l’electrificació que la marca està fent en tota la seva gamma: “Estem culminant l’electrificació de la nostra gamma -Qashqai, Juke, Ariya, Townstar i Leaf componen l’actual gamma electrificada de Nissan-. Les noves exclusives de Nissan, com e-POWER i e-Force, ajudaran a impulsar els models Qashqai i Ariya”. 

D’altra banda, el mateix Mattucci també va recordar la rellevància de tenir la gamma de ‘crossovers’ electrificada més àmplia del mercat, així com de disposar de dos vehicles que van inventar els seus respectius segments en la tendència de moda actual del sector de l’automòbil: els ‘crossovers’ Qashqai i Juke. 


Autor: Redacció


#nissan #interdiesel #figueres


#nissan #interdiesel #figueres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...