Notícies més llegides




Baix Empordà


Castell d'Aro

El Castell de Benedormiens acull una mostra col·lectiva d'artistes locals

Baix Empordà  -  30/09/2022  -  10:13

Les sales d'art de Castell d'Aro exposen l'obra d'una quarantena de creadors




La darrera exposició de l'any al Castell de Benedormiens de Castell d'Aro està protagonitzada per una selecció d'artistes locals. Les sales municipals d'art castellarenques inauguren aquest dissabte (19.00) una col·lectiva d'artistes locals en pintura, dibuix i escultura, amb més d'una quarantena de creadors, alguns alumnes de l'Escola Municipal d'Art; i que se celebra de manera bianual.

La mostra acull la participació d'Alejandra Soria, Ana García, Ana Mirambell, Ana Rosa Sanz, Anna María Pardo, Anna Roser, Antonio López, Antonio Marqués, Anzhela Mazurenko, Ascensión Campillo i Cristina Cuello. També hi són presents Dolors Casamitjana, Dolors Fulla, Dolors Rico, Edelmira Valentí, Elena Dontsova, Francisca Blanes, Hortènsia Villar, Jordi Ibars, Josefa Jofre, Josep Amat, Josep Bamala, Josep Barnés i Laura López.

Així mateix, s'hi exposen obres de Manuel Acedo, Manuel Blanco, Maria Bagudanch, María Suñer, Maria Tapia, Marina Vergeli, Micheline Samaey, Natalia Yurina, Ofelia Castillo, Patricia Díez, Pilar Puig, Ramona Huertas, Raquel Fernández, Rosa Maria Bober, Soledad Jofre, Susana Jiahui Xing Zhag, Svetlana Korchagina, Vivina i Yolanda Villarino Ponzo.

Organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró es podrà visitar, en entrada lliure, fins al 27 de novembre. Durant la inauguració d'aquest dissabte també es presentarà el catàleg commemoratiu editat pel consistori.

Amb aquesta exposició es tanca el calendari expositiu municipal, que ha inclòs nou propostes en tres espais. A Benedormiens aquest any hi han exposat Lourdes Fisa, Olga Andrino i Joan Mateu i també s'hi va mostrar una part de la retrospectiva Mirades d'una col·lecció del Fons Municipal d'Art.


Autor: Redacció


#castelldaro


#castelldaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...