Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

S'anuncia a l'Espai Gironès la retirada de la samarreta de Laia Palau (Uni Girona)

+ Notícies  -  29/09/2022  -  13:22

El reconeixement a la seva trajectòria com a jugadora es farà el diumenge 2 d'octubre al pavelló de Fontajau


Presentació a l'Espai Gironès

Presentació a l'Espai Gironès



L'Uni Girona ha anunciat avui, durant l'acte de presentació a l'Espai Gironès de la Lliga Catalana femenina, la data de la retirada de la samarreta de Laia Palau, exjugadora del club insígnia gironí de bàsquet femení i actual directora esportiva. Laia Palau (Barcelona, 1979), es va retirar el maig d'aquest any de les pistes després d'una carrera esportiva i plena d'èxits, amb 33 títols i 12 medalles. Després d'acabar la seva darrera temporada formant part de l'Uni Girona va ser nomenada el juliol passat directora esportiva del club.
S'ha convertit en pilar de la millor generació de la història del bàsquet femení; 14 Lligues, 2 Eurolligues, 11 Copes, i 6 Supercopes a nivell de club. I vestint els colors de la selecció espanyola: 3 ors, 3 plates i 6 bronzes.

La roda de premsa ha anat a càrrec del president de l'Uni Girona, Cayetano Pérez i de la directora esportiva Laia Palau; el president de la Federació Catalana de Bàsquetbol, Ferran Aril; i del gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà. L'acte ha comptat amb l'assistència de representants i jugadores de l'Uni Girona i del Barça CBS.

Cayetano Pérez s'ha mostrat molt "content" de fer la roda de premsa a l'Espai Gironès. "És un orgull veure créixer a l'Uni dia a dia gràcies a entitats com l'Espai Gironès". El president del club espera "un cap de setmana històric. Girona gaudirà de la Lliga Catalana Femenina 2022. A més, el diumenge es retirarà la samarreta a Laia Palau".

"Està clar que la meva implicació va més enllà del contracte, de la lliga o del que sigui. El club em vol fer un reconeixement. Òbviament, em fa il·lusió", destacava Laia Palau sobre l'homenatge del proper diumenge.
"Des de la Federació Catalana de Basquetbol estem molt contents de tornar, novament, a Girona, per presentar i jugar la Lliga Catalana Femenina 2022 de la mà d'AON, que estrena format en incorporar un equip més a la competició i, per tal de fer-la més atractiva, sumant el guanyador de la Lliga Catalana Challenge 2022 AON, per poder gaudir de tres partits: les semifinals de divendres, i la gran final de diumenge, en el que esperem que siguin dues jornades excepcionals de bàsquet a Fontajau", ha explicat Ferran Aril.
El gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, ha recordat "per nosaltres és un honor que aquest anunci s'hagi fet a l'Espai Gironès per la gran aposta que sempre ha fet el centre comercial per donar suport a l'esport femení de casa nostra".

Recordem que Espai Gironès i l'Uni Girona Club van signar aquest mes de setembre un nou acord de col·laboració amb l'objectiu de continuar sumant sinergies a favor del territori i que és la dotzena temporada que el centre comercial i el club gironí col·laboren, per estrènyer llaços i ajuntar esforços.
Enguany el conveni inclou la col·laboració amb el club en la celebració de la Lliga Catalana femenina que es disputarà a Girona des de demà 30 de setembre i fins al 2 d'octubre i tindrem presència també al pavelló durant l'esdeveniment.

L'Espai Gironès col·labora amb un gran nombre d'accions adreçades a la població del seu entorn com són el Festival Temporada Alta, el Teatre de Salt, el Festivalot, i porta a terme les campanyes solidàries de Nadal i d'altres accions similars.

Aquesta acció s'emmarca dins aquest context de compromís a llarg termini amb les terres gironines i els seus habitants.


Autor: Redacció


#espaigirones


#espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...