Notícies més llegides




Motor


Girona

El flamant concessionari IntercarGirona trepitja fort

Motor  -  25/09/2022  -  22:08

El nou concessionari de la firma Interdiesel es va presentar dijous passat amb la inauguració en exclusiva del Renault Austral


IntercarGirona/ GN

IntercarGirona/ GN



El passat dijous el món de l’automoció en clau gironina va viure un episodi important. La tarda d’aquell dia es va fer oficial la inauguració per part de la companyia Interdiesel S.A. del nou concessionari IntercarGirona, a la carretera N-II de Fornells de la Selva, un acte que té els seus orígens al mes de maig d’enguany, quan la companyia empordanesa va fer oficial la compra de la concessió de Renault i Dacia a la província, fins aleshores en possessió de Santiago Juandó. 

L’acte va ser una autèntica festa. Amenitzat pel periodista i humorista Manel Fuentes, i amb la presència destacada del gerent d’Interdiesel, Robert Espígol, i del director general de la marca Renault a Espanya i Portugal, Sébastien Guigues, va servir també per enlluernar als presents amb una exclusiva sonada: la presentació del flamant Renault Austral, el vehicle que ha arribat al mercat per substituir el Kadjar i assolir un volum de vendes sense precedents.  

Durant la vetllada, que també va comptar amb la presència de les alcaldesses Marta Madrenas -Girona- i Sònia Gràcia -Fornells de la Selva-, Espígol va destacar que la nova concessió esdevé “un pas molt important, estratègic, ens aporta molt de volum”. “Els nostres objectius són clars: un enfocament amb qualitat cap al client per oferir-li una experiència única; aquest és un dels pilars, l’altre és el de liderar el nostre mercat de la mà dels productes i serveis del Grup Renault, i una de les proves és la nova gamma de vehicles”, va afegir el gerent. 

Per la seva banda, Guigues va celebrar la implicació de la família Espígol en el projecte, i va definir l’operació com “una aventura relativament gran: implica a diverses ciutats i marques, i n’estem encantats”. 

Una empresa referent

L’adquisició de la concessió de Renault i Dacia a la demarcació suposa un nou pas de la firma gironina per esdevenir el gran referent de l’automoció a la província. I és que l’empresa, amb més de quatre dècades en el sector, disposa també de la concessió de Nissan i Toyota (a la comarca de l’Alt Empordà i a les seves rodalies); de Maxus (firma especialitzada en furgonetes) i de Lexus (arreu de les comarques gironines). A més, Interdiesel també s’encarrega de la distribució de les motocicletes elèctriques de la marca Silence, així com de Zero Motorcycles. 


Autor: Redacció


#girona #motor #intercargirona #renault #dacia


#girona #motor #intercargirona #renault #dacia





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...