Notícies més llegides



La Selva


Tossa de Mar

Tossa prepara un mes d'octubre amb activitats esportives i culturals

La Selva  -  22/09/2022  -  13:09

Hi haurà una gran varietat d'actes amb l'objectiu d'allargar la temporada de visitants


Cursa megalítica Tossa

Cursa megalítica Tossa



Diverses associacions, en col·laboració amb l'Ajuntament de Tossa, han preparat pel proper mes d'octubre un seguit d'activitats de caràcter esportiu i cultural que tenen com a objectiu omplir la població i allargar la temporada de visitants.

Una de les activitats més multitudinàries serà la cursa Acerko Megalítica del diumenge 16 d'octubre. Es tracta d'un trail amb distàncies de 5 km, 10km i 21km amb més de 750 metres positius. Serà uns dels trails amb més participants a Catalunya. S'espera superar els 600 inscrits de la 1a edició, que va tenir participants de 18 països diferents.

Una altra de les activitats serà el XXXV Aplec de la Sardana, l'aplec de tardor de la Costa Brava, que se celebrarà els dies 7,8 i 9 d'octubre, i que enguany servirà d'homenatge a Josep Antoni López Álvarez.

Tanmateix, també hi ha previst altres activitats culturals o esportives per aquest mes d'octubre, com poden ser la celebració de la popular cursa II Èpic Costa Brava l'1 i 2 d'octubre; la concentració de diversos models de vehicles clàssics en diferents caps de setmana; l'estimat Aplec de Sant Grau el proper 13 d'octubre; les sortides "Tresors de Ses Cadiretes", destacant especialment la del dia 9 d'octubre de Blanes a Tossa per la costa; o els actes que associacions locals organitzaran per celebrar Tots Sants o, pels més menuts, Halloween.

En conclusió, un seguit d'activitats que activen la població i fa que els seus visitants descobreixin com és la tardor al paradís blau de la Costa Brava.


Autor: Redacció


#tossa


#tossa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...