Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

Besalú es prepara per pujar a bord de la 35a Remigius Fluviï

Besalú, Vila Comtal  -  12/09/2022  -  19:52

La popular regata de barques casolanes tindrà lloc aquest diumenge en el marc de la Festa Major de la vila comtal


Remigius Fluviï

Remigius Fluviï



Amb motiu de la seva Festa Major, que tindrà lloc entre el 15 i el 19 de setembre, Besalú celebrarà una de les activitats estrella de la festivitat, la popular regata Remigius Fluviï. La iniciativa, que porta a simpàtiques barques casolanes a navegar pel riu Fluvià, arriba enguany a la seva trenta-cinquena edició, esdevenint d’aquesta manera un dels actes amb més solera de la festa de la vila comtal. 

Com sempre, les embarcacions participants hauran de ser de fabricació casolana i fetes amb qualsevol material. La sortida tindrà lloc a les dotze del migdia d’aquest diumenge, 18 de setembre, a la zona del riu sota el pont, on els participants disposaran d’una hora i mitja per a completar el recorregut. 

Aquest itinerari fluvial, precisament, es desenvoluparà pel llit del Fluvià des de sota el pont fins a la resclosa. En aquest cas, la distància total a recórrer serà d’aproximadament 950 metres, i sempre que sigui possible els tripulants hauran d’anar sempre al damunt de les embarcacions. En total hi haurà quatre categories: infantil (fins als 13 anys, amb 2 adults com a màxim d’acompanyants); juvenil (entre 14 i 22 anys); adulta (de 23 anys cap endavant) i mixta (infants i adults de qualsevol edat). Per la seva banda, hi haurà trofeus per a l’embarcació més ràpida de cada categoria; la més nombrosa; la més divertida (en categoria infantil) i la més original de cada categoria.

Les inscripcions es poden realitzar fins aquest pròxim dijous, 15 de setembre, a les oficines de l’Ajuntament, o mitjançant un correu electrònic a l’adreça turisme@besalu.cat. Els interessats i interessades també es poden inscriure al mateix diumenge a l’Oficina de Turisme (11h).


Autor: Redacció


#besalu


#besalu





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...