Notícies més llegides




+ Notícies


Vilamalla

El creixement de Wine Palace, en dades

+ Notícies  -  06/09/2022  -  18:46

La companyia especialitzada en vins i destil·lats, amb seu a l’Empordà, compta de moment amb 27 botigues i uns 200 treballadors


Wine Palace  / GN

Wine Palace / GN



La cadena especialitzada en vins i destil·lats Wine Palace continua evidenciant, any rere any, la seva evolució com a referent del sector. Sense anar més lluny, aquest any la firma empordanesa ha inaugurat una nova botiga, en aquest cas a la zona de Marina Port de Premià de Mar, un local de 250 metres quadrats i més de 3.000 referències que reafirma el creixement de la companyia arreu de la geografia catalana. 

Més enllà dels nous establiments, però, hi ha algunes dades que expliquen millor que ningú la progressió de Wine Palace. Una fa referència, precisament, al volum de botigues de la firma, que ja s’enfila fins a les 27, moltes de les quals al voltant de la demarcació gironina, tot i que també té presència a les províncies de Barcelona i Tarragona. El primer local, l’establiment matriu, es va obrir l’any 2000 a Roses, i des de llavors s’ha resseguit una trajectòria ferma i constant que ha derivat, darrerament, en la citada inauguració de la superfície de Premià. 

Una altra xifra important fa referència a les referències totals de Wine Palace, que s’enfilen fins a les 5.000 -moltes de les quals, és clar, de Denominacions d’Origen catalanes-, la qual cosa significa la notorietat d’una empresa que s’ha erigit en un veritable punt referencial del sector. I, lligat amb això, la firma amb seu a l’Empordà també compta amb una plantilla de 200 treballadors, 45 dels quals sommeliers, els millors prescriptors dels productes que s’exhibeixen. 

Un camí d’esforç i dedicació

La trajectòria de Wine Palace va tenir el seu origen ara fa un quart de segle a Roses, amb l’obertura del primer establiment. Tot i que inicialment el creixement es va centrar en les comarques gironines, amb el pas del temps l’evolució de l’empresa també s’ha fet notar a altres punts de Catalunya. Amb seu principal a Vilamalla (Alt Empordà), la companyia exhibeix amb especial projecció els productes de la DO Empordà. 


Autor: Redacció


#winepalace #vi


#winepalace #vi





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...