Notícies més llegides





La Garrotxa


Vidreres

Es destinen 100.000€ a millorar asfaltatges de diferents punts de Vidreres

La Garrotxa  -  19/08/2022  -  13:53

D'entrada es repararan parcialment els trams malmesos, en una segona fase es procedirà a fer un asfaltatge complet de carrers




Amb l'objectiu de millorar la circulació en diferents punts del municipi de Vidreres, s'ha licitat la millora d'asfaltatges per un valor de 100.000€ i que ajudarà a reparar alguns punts malmesos de la xarxa viària.

De moment s'arreglaran parcialment les zones afectades, és a dir, no s'asfaltaran de nou els carrers, però sí que s'arreglaran els desperfectes. En el cas dels punts més malmesos sí que es procedirà a fer un asfaltatge complet de la via.

Les tasques es portaran a terme a diferents barris del municipi com són Aiguaviva, el nucli urbà, Terrafortuna, La Goba, mas Flassià, Els Salzes i a Barri de la Pau entre d'altres. Aquesta és una primera fase, de cara a l'any vinent l'objectiu es realitzar tasques d'asfaltatge majors.

Per a l'alcalde Jordi Camps: "millorar l'asfaltatge dels carrers i per tant, millorar la circulació a les vies i la seguretat, és una prioritat. No podem fer tots els arranjaments de cop, però sí que es començaran a fer millores a trams de carrers malmesos." Afegeix que: "aquesta és només una primera fase amb la voluntat de l'any que ve haver pogut fer una repassada a totes les vies del municipi".

L'ajuntament posa a disposició dels veïns el mail ajuntament@vidreres.cat per fer-hi arribar queixes i suggeriments amb voluntat de continuar millorant el municipi, també de localitzar zones amb l'asfaltatge malmés.


Autor: Redacció


#vidreres


#vidreres






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...