Notícies més llegides



+ Notícies


Girona

CaixaBank concedeix 157 milions d'euros a les empreses de Girona durant el primer semestre de 2022

+ Notícies  -  17/08/2022  -  15:31

CaixaBank és una referència per al teixit empresarial de Girona i ofereix un servei especialitzat a través dels seus tres centres d'empreses, ubicats a Girona, Figueres i Cassà de la Selva


CaixaBank

CaixaBank



CaixaBank ha concedit un total de 157,2 milions d'euros a les empreses de Girona durant els primers sis mesos de l'any. Aquesta xifra suposa un creixement del 170% respecte al mateix període de l'any anterior.

Aquest volum de crèdit, dirigit a petites, mitjanes i grans empreses de la comunitat, s'ha destinat, principalment, a injectar liquiditat i a finançar inversions per al creixement dels seus negocis. CaixaBank ofereix a les empreses, a més, diverses línies de finançament especialitzat, com el factoring, el confirming o el rènting, per garantir tant les necessitats de circulant de les empreses com les inversions a llarg termini.

Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank, ha manifestat "la confiança de l'entitat financera en el teixit empresarial gironí com a motor clau del creixement econòmic de Catalunya" i ha destacat que "el suport de CaixaBank al sector empresarial va molt més enllà de l'àmbit financer, oferint assessorament i acompanyament als empresaris en la gestió del seu dia a dia".

Aquest suport de CaixaBank al teixit empresarial també s'articula a través de la gestió de l'accés als Fons Europeus per a la Recuperació (Next Generation EU). Amb l'objectiu de ser un agent actiu en la difusió de les ajudes disponibles i agilitar la seva arribada als beneficiaris, CaixaBank ofereix un cercador d'ajudes per facilitar a clients i no clients l'accés a aquests fons. Aquest cercador permet consultar les opcions existents en funció del beneficiari, sector econòmic del destinatari, tipus d' ajut, convocatòria i província.

L'accés a aquesta plataforma digital, que ha desenvolupat Minsait (grup Indra), es pot fer des de CaixaBankNow, la plataforma digital del banc, i a través dels portals web de CaixaBank Empreses i CaixaBank Negocis.

CaixaBank, el valor de l'especialització
Gràcies al seu model d'especialització, amb una proposta de valor de productes i serveis adaptada per a cada segment, CaixaBank és una referència per al teixit empresarial.

Per donar servei a microempreses, l'entitat compta amb CaixaBank Negocis, la divisió que desenvolupa productes i serveis adaptats a les peculiaritats d'aquest segment de clients amb un assessorament proper i integral, no només a través del suport financer, sinó també des de l'acompanyament en la gestió del seu dia a dia. CaixaBank Negocis ofereix, a més, serveis específics i atenció personalitzada a sectors com la restauració, a través de CaixaBank Food&Drinks; les farmàcies, amb CaixaBank Pharma; i la salut i el benestar amb CaixaBank FeelGood.

Pel que fa a les empreses que facturen més de 2 milions d'euros, CaixaBank els dona servei a través dels 3 centres CaixaBank Empreses ubicats a Girona, Figueres i Cassà de la Selva, en els quals treballen professionals altament qualificats, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial. Així mateix, aquests centres compten amb professionals especialitzats en Finançament i serveis; Comerç exterior i tresoreria; Finançament estructurat; Turisme; i Negoci immobiliari, que ofereixen serveis i productes personalitzats per donar suport, impulsar i atendre les necessitats de les empreses en aquests àmbits.

En l'àmbit internacional, CaixaBank dona suport als seus clients empresa amb diverses solucions operatives amb accés efectiu territorial a 127 mercats de diferents països que se sumen als gestors d'alta especialització que treballen a les oficines d'Espanya, oferint el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger. L'entitat dona servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...