Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

El Besalú Medieval farà recular la vila comtal en el temps a finals d’agost

Besalú, Vila Comtal  -  09/08/2022  -  17:13

La fira se celebrarà els dies 27 i 28 d’agost i conté un programa amb propostes per a tots els públics


Besalú Medieval 2022

Besalú Medieval 2022



La vila comtal de Besalú ja compta els dies per recular en el temps i reviure el seu passat més gloriós. El Besalú Medieval celebrarà enguany una nova edició el cap de setmana dels dies 27 i 28 d’agost, i ho farà, com ja és habitual, amb un programa farcit d’activitats i propostes per a tots els públics i gustos.

En aquest sentit, el dissabte (27) començarà amb diversos actes durant la jornada matinal: des d’una ambientació medieval al centre històric (10.30h), fins a una cercavila pels carrers (11h) o espectacles musicals a la Plaça de la Llibertat i visites guiades a l’Església de Sant Vicenç (12h). Al migdia, hi haurà un nou espectacle temàtic centrat en la figura dels Convidats d’Honor, a la Plaça de la Llibertat (13h), mentre que mitja hora més tard el mateix emplaçament acollirà una exhibició de dansa del ventre. Ja a la tarda, es repetiran les cercaviles pels carrers (15h); els espectacles musicals (15.30h, en aquest cas, al Prat de Sant Pere); la dansa del ventre (15.30h, a la Plaça de la Llibertat); l’ambientació medieval (16.30h, a la Plaça de la Llibertat) i una nova visita guiada (17h, a la Plaça de la Sinagoga). Més tard, la Plaça de la Llibertat esdevindrà l’escenari d’un concert amb ‘La furgo viatgera’ (17h), mentre que el Pati de la Casa Cornellà acollirà la presentació del llibre ‘Besalú al segle XIX’ de Joan López i Josep Riu. A les 18h.30, arribarà el torn d’un nou espectacle, en aquest cas titulat ‘Conspiració’, a la Plaça dels Claustres, mentre que l’Antic Hospital de Sant Julià aixoplugarà el ritme d’un concert a càrrec de ‘Burruezo & Nur Camerata’ (19h).

Les activitats i propostes s’aniran repetint durant la jornada dominical. En aquest cas, el tret de sortida d’aquest dia tindrà lloc al Prat de Sant Pere, amb una exhibició de música antiga i medieval (10h). També al matí, hi haurà ambientació medieval al centre històric (10.30h); un nou espectacle de música antiga i medieval (11h, al Prat de Sant Pere); una visita guiada a l’Església de Sant Vicenç (11h) i cercavila pels carrers (11.30h). El migdia, per la seva banda, s’amenitzarà amb espectacle musical a la Plaça de la Llibertat (12h); exhibicions de música antiga i medieval al Prat de Sant Pere (12.45h); una visita guiada a la Plaça de la Sinagoga (13h); l’espectacle temàtic ‘Convidats d’Honor’ a la Plaça de la Llibertat (13h) i una nova demostració de música antiga i medieval, també al Prat de Sant Pere (13.30h). A la tarda, la vila comtal tornarà a gaudir de cercaviles (15.30h), espectacles musicals (16h), demostracions de música antiga i medieval i dansa del ventre (16, al Prat de Sant Pere i a la Plaça de la Llibertat, respectivament) i, novament, exhibicions de música antiga i medieval (17h).

A més, durant els dos dies, i en el transcurs de tot el dia, hi haurà un mercat medieval ubicat al Prat de Sant Pere i al carrer Ganganell, així com una caravana de rucs a la zona del molí Subirós i un taller de pa a càrrec de Triticatum -en aquest cas, cal reservar plaça a l’Oficina de Turisme-.


Autor: Redacció


#besalu #besalumedieval2022


#besalu #besalumedieval2022


Arxiu adjunt

Programa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...