Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro convoca l'onzè Premi de Recerca Local Jordi Comas

Baix Empordà  -  03/08/2022  -  15:18

Està dotat amb 4.500 euros i reconrix projectes inèdits d'investigació sobre el municipi




L'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, amb la biblioteca Mercè Rodoreda, convoquen l'onzè Premi de Recerca Local Jordi Comas. El guardó, dotat amb 4.500 euros, reconeix el millor projecte inèdit d'investigació sobre el municipi en qualsevol àmbit, un treball de recerca que es convertirà en un llibre.

Els projectes candidats es poden lliurar fins al 3 d'octubre a la biblioteca. El veredicte del jurat es farà públic el novembre d'enguany i el treball final, amb una extensió d'un centenar de pàgines i suport fotogràfic o gràfic corresponent, cal lliurar-lo un any més tard, no més enllà de novembre de 2023.

Els projectes han de tenir una extensió màxima de 10 pàgines que recullin objectius, metodologia, pla de treball, fonts d'informació i bibliografia i la participació pot ser individual o col·lectiva, adjuntant també el currículum de l'autor/s (màxim 4 pàgines).

També es manté la possibilitat que els treballs no premiats puguin ser valorats en futures edicions de la convocatòria si els autors ho autoritzen -sempre donant prioritat a les propostes de l'edició en curs- generant-se així una borsa de projectes per reduir la possibilitat que es declari desert, com va passar l'any 2016.

La concessió de la beca s'efectua en dos moments: lliurament del premi (2.000 euros) i un cop presentat el treball final i que aquest rebi el vistiplau del jurat (2.500 euros).

El consistori pot publicar el treball en format de llibre, com ha fet amb set volums -i actualment en té dos més en procés d'edició- per construir una col·lecció de monografies locals.

El jurat està format pel regidor de Cultura, Josep Amat; el director de la revista Gavarres, Pitu Basart; l'editor de la Revista del Baix Empordà, Gerard Xarles i pel president de la Fundació Jordi Comas i Matamala, Martí Sabrià.

I és que aquests guardons porten el nom de Jordi Comas i Matamala (1945-2012), en homenatge a l'empresari de l'hoteleria i la restauració, també vinculat a múltiples entitats turístiques i econòmiques, i amb l'administració pública; i compten amb la col·laboració de la Fundació Jordi Comas i Matamala.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...