Notícies més llegides




La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Arriba la Festa Major de Begudà

La Garrotxa  -  28/07/2022  -  15:13

El tret de sortida tindrà lloc divendres 29 de juliol a 2/4 de 10 del vespre amb “El bosc de nit”, una visita guiada nocturna a càrrec de Romero Roig




Aquest cap de setmana, del 29 al 31 de juliol, el nucli de Begudà, a Sant Joan les Fonts, celebra la seva Festa Major amb tot un seguit de propostes organitzades per la Comissió de Festes de Begudà, Sant Cosme i Aiguanegra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

El tret de sortida tindrà lloc divendres 29 de juliol a 2/4 de 10 del vespre amb “El bosc de nit”, una visita guiada nocturna a càrrec de Romero Roig que cal reservar prèviament al tel. 972 29 00 52. A les 11 de la nit la Disco mòbil la Canya omplirà de ritme el Sociocultural de Begudà.

L’endemà dissabte, a les 6 de la tarda, es jugarà el partit de futbol de solters contra casats. A la mateixa hora, se celebrarà una Festa de l’Escuma adreçada als més petits de la casa. Cap a les 9 del vespre i també al Sociocultural, començarà el sopar popular a un preu de 18 euros (adults) i 14 euros (infants). El menú constarà d’amanida amb embotit, vedella amb bolets, postres, cafès i begudes. Tot i que no cal comprar els tiquets de manera anticipada, sí que s’ha de reservar taula al telèfon 635 459 252. Tot seguit, hi haurà ball amb el grup Pep i Maria José.

Diumenge, a les 10.30 del matí, és farà la missa solemne amb la coral Polígala a l’església de Santa Eulàlia de Begudà. En acabar hi haurà el ball dels Capgrossos i un vermut. A la 5 de la tarda, al Sociocultural hi haurà jocs infantils, castells inflables i circuit de balance bikes, mentre que a les 6 de la tarda i per cloure la festa, es farà una ballada de sardanes amb la Cobla Principal de Banyoles i un berenar popular (amb el patrocini de Sarval).


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...