Notícies més llegides




Alt Empordà


Llançà

Llançà, a punt per a la seva Festa d’Estiu

Alt Empordà  -  27/07/2022  -  17:51

La festivitat tindrà lloc del 18 al 21 d’agost i estarà formada per activitats i propostes diverses i per a tota mena de públic


Festa Estiu de Llançà

Festa Estiu de Llançà



El municipi de Llançà ja ho té tot a punt per a la celebració de la Festa d’Estiu que tindrà lloc des del dia 18 d’agost i fins al 21 amb un programa que tindrà activitats i propostes diverses per a tots els gustos i públics. 

El tret de sortida es farà dijous, dia 18, a través d’un concert de Fredrik Strand al pàrquing Rafael Estela (19.30h), una actuació gratuïta organitzada per l’Àrea d’Activitats Públiques. Poc després, a les 20h, es realitzarà la inauguració de l’exposició ‘L’endemà de la retirada: Portbou, 1939’, d’Antoni Campañà, una activitat que es farà al Museu de l’Aquarel·la i que es podrà visitar del 16 al 31 d’agost. Ja a la nit (22h), la plaça Major acollirà una ballada de sardanes amb la Cobla Principal d’Olot.

El programa continuarà el divendres dia 19, amb una activitat de dinamització de Swimrum (19h) a La Gola a càrrec del club Tintoreres Swimming Club. A les 20h, la sala noble de la Residència Can Marly acollirà la presentació del llibre ‘Bocins de Pell’, d’Isabel Guzmán, mentre que l’església parroquial de Sant Vicenç esdevindrà l’escenari, a les 21h, del concert ‘Tributo a Paco de Lucía’, a càrrec de Javier Gavara. Finalment, l’activitat d’aquest dia acabarà al pàrquing Rafael Estela (23h), amb concert de Merkado Negro i, tot seguit, les sessions de Banda Neón i DJ Maken.

El dissabte, per la seva banda, tindrà propostes des del matí, concretament mitjançant un taller d’emocions i pintura (11h-12.30h) a càrrec de Laia Bedós al Museu de l’Aquarel·la. Ja a la tarda, la plaça Major acollirà una nova ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona (18h), mentre que a les 20h la sala d’actes de la Casa de Cultura aixoplugarà el concert de Festa Major amb Betty Orquestra. Poc després, a partir de les 21h i fins a les 00h, la Residència Can Marly serà l’escenari d’una nova vetllada de Shopping Night. A la nit, novament el pàrquing Rafael Estela acollirà un concert, en aquest cas a càrrec de Betty Orquestra i, tot seguit, DJ RKO. 

Al diumenge dia 21, finalment, hi haurà dues activitats per cloure la Festa d’Estiu d’enguany: d’una banda, una festa Holi i una festa de l’Escuma al pàrquing Rafael Estela (11h), i de l’altra, havaneres amb Barcarola i havaneres i cremat a càrrec del Club Esportiu Llançà i dels Amics del Cremat, al mateix emplaçament (23h).


Autor: Redacción


#festa #estiu #llança


#festa #estiu #llança


Arxiu adjunt

Programa Festa Estiu





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...