Notícies més llegides



+ Notícies


Mataró

Xarli Diego publica el seu nou llibre, ‘Un millón de cosas’

+ Notícies  -  26/07/2022  -  16:33

Disponible a través de la plataforma Amazon, l’obra esdevé una aposta per la curiositat i el sentit de l’humor a través de fotografies i textos breus


Llibre Xarli Diego

Llibre Xarli Diego



Després de publicar l’any 2019 ‘Gràcies per la música!’ (Pagès Editors), el periodista i comunicador Xarli Diego retorna ara a les estanteries amb el seu nou llibre, ‘Un millón de cosas’, que es vendrà en exclusiva per Amazon en format paper i ebook. Segons l’autor, l’obra és una “aposta per la curiositat i el sentit de l’humor”, i en aquest sentit es fonamenta en un ampli recull d’imatges curioses que el mateix escriptor ha capturat durant quinze anys a Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Mèxic, República Dominicana o Japó, entre altres països. 

Així, a ‘Un millón de cosas’ s’hi troben des de noms de botigues o aparadors fins a plaques de carrers, noms de vins, portes, animals, vehicles o serveis, per citar alguns exemples. “Cada concepte és un àlbum del llibre, un capítol nou”, apunta Diego.

Una lectura amena

El seu format, amb imatges i textos curts, fa que el llibre sigui de fàcil lectura, ideal per aquests mesos de calor i xafogor. Una obra amena, però també divertida, que de ben segur farà somriure als seus lectors i lectores, però també riure, amb històries com ara la d’un jove de Santo Domingo que va anar a la parada de l’avi per ajudar-lo però, malauradament, es va quedar adormit damunt del taulell, amb l’esbroncada posterior del seu familiar. 

El títol neix arran d’un mestre radiofònic que Xarli Diego va conèixer d’allò més bé, Luis Arribas Castro. Tots dos van coincidir a Ràdio Barcelona, on Arribas Castro ja era un locutor consagrat i Diego un jove de 21 anys. En el seu magazín radiofònic, el veterà deia sempre “La ciudad es un millón de cosas”, un concepte que ara Diego ha recuperat per donar títol al seu llibre i, de retruc, homenatjar al seu mestre.

Una secció ben especial

El llibre també té racons d’allò més especials, com ara un àlbum d’imatges dedicat a Barberà i la Conca, un autèntic homenatge al poble i a la comarca on actualment resideix l’autor. Sobretot hi apareixen fotografies de Barberà de la Conca, però també alguna imatge de Montblanc, l’Espluga de Francolí, Sarral, Santa Coloma de Queralt, Llorac, Montbrió de la Marca, Forès, Vallclara, Conesa o Biure, entre altres localitzacions. 

L’autor

Carles ‘Xarli’ Diego va néixer a Terrassa l’any 1956. Periodista, presentador i relacions públiques format a la facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Autònoma de Barcelona, va resseguir una destacada trajectòria radiofònica, passant per emissores com Ràdio Manresa, Ràdio Barcelona (Cadena SER), Antena 3 Radio, Onda Rambla o Punto Radio, i també va ser presentador i director a Ràdio Barcelona del programa musical ‘Caspe Street’. 

En el món de la televisió, d’altra banda, ha presentat ‘El Joc del Segle’, així com sortejos de la Lotto 6/49 i alguns programes de ‘Tres pics i repicó’, sempre de la mà de Joaquim Maria Puyal com a director. També va ser guionista del programa ‘Ahí te quiero ver’ de Rosa Maria Sardà, a TVE.

Als últims 25 anys s’ha dedicat al món de la comunicació com a assessor de tres departaments del govern català -Justícia, Justícia i Interior i Governació-. A més, durant dotze anys ha estat el cap de premsa de la companyia Tricicle, entre altres feines.


Autor: Redacció


#llibre #xarlidiego


#llibre #xarlidiego





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...