Notícies més llegides




+ Notícies


Besalú

Detingut per estafar dos avis a Roses i Besalú amb el mètode del fals accident

+ Notícies  -  26/07/2022  -  12:42

L’estafador es va lucrar amb 3.600 euros després de fingir que els ancians li havien trencat el retrovisor del cotxe


Mossos d'Esquadra / GN

Mossos d'Esquadra / GN



Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 19 de juliol a Figueres un home de 42 anys com a presumpte autor de dos delictes d’estafa. Els fets es remunten al passat 24 de juny, quan un home d’edat avançada va denunciar a Roses que havia estat víctima d’una estafa amb la modalitat del fals accident. Concretament, mentre l’avi circulava per la localitat un altre vehicle li va fer senyals des del darrere per tal que s’aturés; un cop estacionats, el conductor, que anava acompanyat per dues persones més, li va dir que li havia trencat el seu retrovisor, i li va mostrar que el seu turisme tenia una ratllada fruit de topar amb el mirall. Després d’enganyar-lo dient-li que tots dos tenien la mateixa companyia asseguradora, l’individu va fer veure que gestionava l’accident per telèfon i el va passar amb un suposat gestor que, en realitat, era un cooperador de l’autor, per tal que avancés l’import dels danys per agilitzar els tràmits. La víctima, convençut de ser el causant de l’accident, va anar fins a un caixer automàtic on va retirar 1.000 euros i els hi va entregar. 

Després dels fets l’ancià va trucar a la seva assegurança, que evidentment no tenia coneixement de cap gestió d’accidentalitat amb el seu turisme, i després de veure que la ratllada que tenia al seu cotxe es podia netejar amb un drap, va ser conscient d’haver estat víctima d’una estafa. 

Estafa a Besalú

Abans d’aquest succés, el 13 de juny, els Mossos de la comissaria d’Olot van ser coneixedors que s’havia produït una estafa també a un senyor d’edat avançada a Besalú. En aquest cas, la víctima va ser estafada amb 2.600 euros amb el mateix ‘modus operandi’. Les investigacions dutes a termes per les comissaries de Roses i Olot van poder determinar l’autoria dels dos fets i detenir-ne l’autor, que compta amb antecedents per fets similars. El delinqüent va passar el dia 20 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Autor: Redacció


#besalu #roses #mossos


#besalu #roses #mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...